Skadetrøbbel for Capello

England møter Kasakhstan.

MANGE UTE: Rio Ferdinand (sittende ved siden av Fabio Capello) er en av mange spillere som mangler for England for tida. Foto: AP/Lefteris Pitarakis
MANGE UTE: Rio Ferdinand (sittende ved siden av Fabio Capello) er en av mange spillere som mangler for England for tida. Foto: AP/Lefteris PitarakisVis mer

|||

Før VM-kvalifiseringskampen mot Kasakhstan lørdag er England tynget med skadetrøbbel.

I går dro det engelske landslaget på en ni timers flytur til Kasakhstan uten førstekeeper David James, forsvarsspiller Rio Ferdinand og midtbanespiller Michael Carrick grunnet skader.

I tillegg er Aaron Lennon, Shaun Wright-Phillips, Stewart Downing og Phil Jagielka ute.

Likevel har landslagssjef Fabio Capello fortsatt mange spillere å velge mellom foran oppgjøret som kan bli Englands sjette seier på rad i VM-kvalifiseringen.

Capello er nødt til å bestemme seg for hvilken keeper som skal erstatte James i mål. Valget står mellom Robert Green (West Ham), Scott Carson (West Bromwich) og tidligere førstekeeper Paul Robinson (Blackburn).

Green, som kun har spilt to landslagskamper selv om han har vært med i flere enn 40 tropper, har nå sjansen til å slå igjennom for England,

- Det er en stor sjanse for alle oss tre keepere. Med James ute i disse to kampene er der en mulighet jeg med glede er klar til å ta, sa Green før avreisen til Sentral-Asia.

Med Manchester Uniteds Ferdinand ute, har Capello kalt inn Gary Cahill (Bolton) som hans erstatter. Cahill er med det på sitt første landslagsoppdrag i karrieren.

England slo Kasakhstan 5-1 i det første oppgjøret på Wembley i oktober. Det kasakhstanske laget har bare vunnet mot Andorra i sine fem første kamper, og har sluppet inn hele 16 mål så langt i kvalifiseringen.

Blant annet tapte laget 5-1 for Hviterussland i april.Onsdag 10. juni tar England imot Andorra i London.

(NTB-Reuters)