Skadetrøbbel for Juventus

Tvinges til å gjøre flere endringer i søndagens storoppgjør.

 SPILLER HAN?  Midtbaneeleganten Paul Pogba, er én av flere Juventus-spillere som kan gå glipp av søndagens storkamp mot Milan. AP Photo/Antonio Calanni)
SPILLER HAN? Midtbaneeleganten Paul Pogba, er én av flere Juventus-spillere som kan gå glipp av søndagens storkamp mot Milan. AP Photo/Antonio Calanni)Vis mer

Torino-klubben imponerte ingen i 2-2-kampen mot tyrkiske Galatasaray i mesterligaen onsdag. Juventus vendte sent 0-1 til 2-1, men et utligningsmål fra Umut Bulut i siste ordinære spilleminutt gjorde at seieren glapp.

I tillegg til en svak opptreden pådro flere nøkkelspillere seg skader i kampen. Spissen Mirko Vucinic og forsvarsspilleren Stephan Lichtsteiner er begge uaktuelle til hjemmemøtet med Milan.

Ifølge italienske medier risikerer også det formsterke stortalentet Paul Pogba å miste storkampen.

Det åpner for at Fernando Llorente får en sjelden start som spisspartner til Carlos Tévez. Sistnevnte har vært en av Antonio Contes beste spillere så langt i sesongen. Tévez meldte overgang fra Manchester City i sommer.

Milan er heller ikke uten problemer. Skadeutsatte Kaka og suspenderte Mario Balotelli spiller ikke søndag. Milano-klubben har bare tatt åtte poeng på sine seks første seriekamper.

Tittelforsvarer Juventus ligger på tredjeplass med sine 16 poeng.

(NTB)