Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadetrøbbel for Lillestrøm

Fem Lillestrøm-spillere er skadd og usikre før returkampen mot irske Glentoran i kveld. I tillegg er Petter Werni ute med karantene. - Jeg tar ut laget etter en prat med fysioterapeuten, sier trener Arne Erlandsen til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Roger Helland, Thomas Berntsen, Pål Strand, Stian Berget og Espen Søgård er alle usikre. Jeg må ta en prat med fysioterapeuten før jeg tar ut startelleveren, sier Erlandsen.

Lillestrøm vant 3-0 på bortebane i den første kampen. Magnus Powell, Arild Sundgot og Thomas Berntsen scoret LSKs mål i Irland.

- Vi har et godt utgangspunkt, men må forbedre prestasjonene i forhold til kampen mot Bodø/Glimt sist (0-3 tap i Bodø). Glentoran spiller typisk britisk, så vi vet hva vi kommer til å møte i kveld.

Lillestrøm (antatt lag): Emille Baron - Roger Helland, Torgeir Bjarmann, Tommy Berntsen, Torjus Hanshn - Espen Søgård, Magnus Kihlberg, Runar Kristinsson, Pål Strand - Arild Sundgot, Magnus Powell.