Skadetrøbbel for Milan

Balotelli og Honda ute.

 USIKKER:  Mario Balotelli er usikker til helgens Serie-A-kamp. Foto: EPA/SIMONE ARVEDA
USIKKER: Mario Balotelli er usikker til helgens Serie-A-kamp. Foto: EPA/SIMONE ARVEDAVis mer

Milan kan måtte klare seg uten Mario Balotelli og Keisuke Honda i helgens Serie A-møte med formsterke Napoli.

Spissen Balotelli er ventet å i beste fall starte på benken etter å ha gått glipp av flere treninger denne uken på grunn av en muskelskade. Playmaker Honda er på sin side plaget av en forkjølelse.

Det er dårlig nytt for trener Sinisa Mihajlovic. Sist helgs 0-1-tap for Genoa betyr at Milan har sluppet inn minst ett mål i hver av sine seks første kamper denne sesongen. Det har ikke skjedd siden 1983/84-sesongen.

Søndag kan Milan-forsvarerne få enda mer trøbbel. Napoli har scoret 12 ganger på sine seks første kamper og har bare Roma (13) foran seg på statistikken over scorede mål.

Med til historien hører det at Napoli måtte ha fire kamper på å sikre seg sin første seier for sesongen. Men etter 5-0-triumfen over Lazio har flere italienske fotballeksperter lansert klubben som en mulig gullkandidat.

I forrige uke ble regjerende mester Juventus slått 2-1 etter et fantastisk mål av spissen Gonzalo Higuaín. Argentineren gjorde også forarbeidet til det andre målet signert unggutten Lorenzo Insigne.

Torsdag scoret Higuain på ny da Henning Bergs Legia Warszawa ble slått 2-0 i europaligaen.

Det eneste positive sett med Milan-øyne foran søndagens kamp, er at Napoli bare har tatt to poeng på tre bortekamper så langt.

Milan er nummer elleve på tabellen etter seks serieomganger. Napoli ligger på plassen foran. Opp til ligaleder Fiorentina skiller det seks poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram