Skadetrøbbel for RBK-motstander

Brøndby mangler høyreback.

(Dagbladet.no): Etter Rosenborgs borteseier over Brøndby i forrige uke, regner mange med at det skal gå greit for trønderne å kjempe seg videre til Uefa-cupens gruppespill.

Akkurat det gjenstår å se, men nå ser det iallfall ut til at Erik Hamréns mannskap møter et svekket Brøndby-lag på Lerkendal neste torsdag.

Fra før er nemlig høyreback Anders Randrup ute med langtidsskade, og i går måtte også Daniel Wass hinke av banen under kampen mot Esbjerg.

- Nå kom den overbelastningen som vi fryktet. Det blir et kappløp med tida for å få ham klar til Rosenborg-kampen. Og Randrup blir heller ikke klar, fortviler Brøndby-trener Tom Køhlert, ifølge onside.dk.

Med dette siste skadetilbakeslaget, står han nå uten naturlige høyrebacker som har spilt noe særlig i det siste - noe som bør gi rom for et RBK-lag i offensiv kjempeform.

SKADD: Brøndby-back Daniel Wass (t.h.), her i duell med Juventus\' Pavel Nedved under en vennskapskamp tidligere i år, måtte i går gir seg på grunn av skade. Foto: MIKKEL KHAN/AP/SCANPIX
SKADD: Brøndby-back Daniel Wass (t.h.), her i duell med Juventus\' Pavel Nedved under en vennskapskamp tidligere i år, måtte i går gir seg på grunn av skade. Foto: MIKKEL KHAN/AP/SCANPIX Vis mer
Skadetrøbbel for RBK-motstander