Skadetrøbbel for Tsjekkia

Fem førstelagsspillere sto over tirsdagens trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Den norske troppen har samlet seg i Danmark for å starte forberedelsene til lørdagens VM-playoff mot Tsjekkia. I dag måtte Steffen Iversen, Erik Hagen og Espen Johnsen forlate treningsfeltet med småskader.


Tsjekkerne har samlet sine tropper i hovedstaden Praha, og ifølge nyhetsbyrået AP bekymrer Norges motstandere også seg for skader foran den første kampen på lørdag.

Kaptein Tomas Galasek kunne bare gjennomføre en lett jogge-økt på treningen, han sliter med en skade i låret.


Stjerner som Karel Poborsky, Jiri Jarosik, David Rozenhal og Pavel Mares sto også over dagens økt, alle med slitne og skadde bein.

Av de fem er det forsvareren Mares som er minst aktuell til lørdagens viktige playoff-oppgjør på Ullevaal.

Tsjekkerne håper på at Poborsky, Jarosik, Rozenhal og kaptein Galasek kan bli klare til kampen mot Åge Hareides menn, melder AP tirsdag ettermiddag.

FRISKE STJERNER: Fem spillere sto over Tsjekkias trening tirsdag, men nøkkelspillere som Vladimir Smicer, Milan Baros og Pavel Nedved er skadefrie og klare til kamp. Foto: AP
FRISKE STJERNER: Fem spillere sto over Tsjekkias trening tirsdag, men nøkkelspillere som Vladimir Smicer, Milan Baros og Pavel Nedved er skadefrie og klare til kamp. Foto: AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer