SLITER: Ståle Solbakken tapte stort i går, og sliter voldsomt med skadetrøbbel i FCK. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Ståle Solbakken tapte stort i går, og sliter voldsomt med skadetrøbbel i FCK. Foto: NTB ScanpixVis mer

Skadetrøbbel gir Solbakken voldsomt hodebry

Hoper seg opp.

Skadeproblemene hoper seg opp for Ståle Solbakken og FC København.

I den danske Superligaen er man nå inne i siste tredel av sesongen. FCK ser ut til å være trygt plassert på annenplass, men skader kan gjør sesongavslutningen mer komplisert enn ventet.

Bashkim Kadrii har vært ute siden oktober, og nylig ble det klart at både Andreas Cornelius og Youssef Toutouh er ferdigspilt denne sesongen. I tillegg er det flere andre småskader.

Stadig vanskeligere - For tiden må vi gjøre stadige endringer fordi det kommer nye skader og erstatterne er selv på vei tilbake fra skade. Tom Høgli hadde for eksempel kun trent én dag, men måtte likevel spille nesten 90 minutter forrige kamp, sa Solbakken etter 0-3-tapet mot Randers søndag.

Mot Randers måtte Danny Amankwaa og Ludwig Augustinsson byttes ut med skader.

- Fram til nå har jeg hatt flere muligheter og har funnet gode løsninger, men det blir vanskeligere og vanskeligere. Vi har allerede tre spillere ute resten av sesongen, og nå er kanskje Danny (Amankwaa) det samme.

Ikke en unnskyldning Midtbanespiller Thomas Delaney nekter å bruke uhellene som unnskyldning.

- Vi har mange skader, men det kan vi ikke gjøre noe med. Jeg orker ikke bruke det som unnskyldning om vi leverer en svak avslutning, for vi er et godt lag og skal gå i oss selv, sa Delaney.

Etter tapet søndag har FCK elleve poeng opp til serieleder Midtjylland. Ned til Randers og Brøndby på henholdsvis tredje- og fjerdeplass skiller det åtte poeng.

(NTB)