SLAPP KRANIEBRUDD: Det ble fryktet for at Eirik Skadsdammen hadde pådratt seg kraniebrudd etter en takling av Kiel McLeods i går, men Storhamar-spilleren har det bedre enn fryktet. Her scorer han på en straffe i fjor. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix
SLAPP KRANIEBRUDD: Det ble fryktet for at Eirik Skadsdammen hadde pådratt seg kraniebrudd etter en takling av Kiel McLeods i går, men Storhamar-spilleren har det bedre enn fryktet. Her scorer han på en straffe i fjor. Foto: Fredrik Varfjell / NTB ScanpixVis mer

Skadsdammen heldigere enn fryktet etter smell i hodet

Krever 20 kampers karantene for taklingen.

Erik Skadsdammen ligger på sykehus etter smellen han pådro seg mot Frisk Asker torsdag, men Storhamar-spilleren har det bedre enn man først fryktet.

Det skriver Storhamar på sitt nettsted. De første undersøkelsene ved sykehuset i Bærum viste torsdag kveld ingen alvorlig skade for 31-åringen.

Albue i hodet
Skadsdammen lå på sykehuset over natten for observasjon.

Midtveis i bortekampen mot Frisk ble han truffet av Kiel McLeods albue. Storhamar-spilleren var omtåket da han forlot isen, og det ble fryktet at han hadde pådratt seg et kraniebrudd.

Reagerte
I Storhamar-leiren reagerte man kraftig på McLeods ufine takling, og administrerende direktør Svein Erik Edvartsen tok til orde for minst 20 kampers utelukkelse.

Frisk Asker vant til slutt eliteseriekampen 4-1.

(NTB)