Skaff penger til din klubb!

Stem på klubben i ditt hjerte nå. Valglokalet stenger klokka 12.

• Stem på klubben i ditt hjerte!

(Dagbladet.no:) Det går mot slutten, men det er fortsatt åpent. Din stemme vil avgjøre hvilke klubber som stikker av med penger til sportsutstyr.

Heldige - og populære - klubber kan vinne så mye som utstyr for 100 000 kroner.

I flere av gruppene har klubber vekslet om å lede de to siste ukene. Spesielt Vålerenga Fotball og Brann har knivet om tetplassen i gruppa for spesialidrettslag med mer enn 100 medlemmer.

Men også i de andre avdelingene er det jevnt.

NTNUI-studentene leder faktisk mot sølvvinnerne Start, men heller ikke her er det noe som er avgjort.

Bruk stemmeretten din - og gi en stemme til klubben din nå!

Slik er gruppene delt inn

MOBILISERTE: VIF-Klanen ville ikke ha noe av at Brann lå foran, og moiliserte tidligere denne uka. Men holder det helt inn? Foto: SCANPIX
MOBILISERTE: VIF-Klanen ville ikke ha noe av at Brann lå foran, og moiliserte tidligere denne uka. Men holder det helt inn? Foto: SCANPIX Vis mer

Fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer: I fjor var det Brodd IL som vant denne klassen, og kunne innkassere 100 000 kroner. Har du lyst til å skaffe din klubb sportsutstyr for 100 000 kroner? Stem nå! 2. plassen får sportsutstyr for 25 000 kroner.

Fleridrettslag med under 500 medlemmer: I fjor var det Hemnes IL som stakk av med seieren og sportsutstyr for 75 000 kroner. Du bestemmer hvem som vinner i år!

Spesialidrettslag med mer enn 100 medlemmer: Dette er klassen for de mest populære publikumslagene. Regjerende mester er Vålerenga Fotball. Og med seier i fjor, og seriegull i år, er det på tide noen andre tar førsteplassen? Eller? Det er jevnt i teten, mellom Vålerenga og Brann. Også Rosenborg har mange stemmer. Her kjemper lagene om sportsutstyr for henholdsvis 50 000 og 25 000 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spesialidrettslag med under 100 medlemmer: Her er klubbene som gjerne driver med nye spennende idrettsgrener, selv om fjorårets vinner var kameratgjengen fra Bergen, FK Godfoten, som spiller fotball i de nedre divisjoner. Sportsutstyr for 25 000 kroner venter vinneren, og 10 000 til 2. plassen.

I tillegg til vinnerne vil vi gi premiesjanser til alle klubber som klarer å skaffe seg over 100 stemmer. Adidas gir utstyr for 20 000 kroner til tre av disse klubbene.

Og hva med den nye VM-ballen? Rett etter avstemningen presenterer Adidas den nye VM-ballen som skal brukes i Tyskland til sommeren. Vi velger derfor ut en fotballklubb som får 20 000 kroner til å skaffe seg disse ballene.

• Stem på klubben i ditt hjerte!

TAPER FOR STUDENTER? Kristofer Hæstad og Start har ligget bak NTNUI. Du bestemmer hvordan det skal ende!