Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skaff penger til din klubb!

Stem på klubben i ditt hjerte nå. Valglokalet stenger klokka 12.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Stem på klubben i ditt hjerte!

(Dagbladet.no:) Det går mot slutten, men det er fortsatt åpent. Din stemme vil avgjøre hvilke klubber som stikker av med penger til sportsutstyr.

Heldige - og populære - klubber kan vinne så mye som utstyr for 100 000 kroner.

I flere av gruppene har klubber vekslet om å lede de to siste ukene. Spesielt Vålerenga Fotball og Brann har knivet om tetplassen i gruppa for spesialidrettslag med mer enn 100 medlemmer.

Men også i de andre avdelingene er det jevnt.

NTNUI-studentene leder faktisk mot sølvvinnerne Start, men heller ikke her er det noe som er avgjort.

Bruk stemmeretten din - og gi en stemme til klubben din nå!

Slik er gruppene delt inn

MOBILISERTE: VIF-Klanen ville ikke ha noe av at Brann lå foran, og moiliserte tidligere denne uka. Men holder det helt inn? Foto: SCANPIX
MOBILISERTE: VIF-Klanen ville ikke ha noe av at Brann lå foran, og moiliserte tidligere denne uka. Men holder det helt inn? Foto: SCANPIX Vis mer

Fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer: I fjor var det Brodd IL som vant denne klassen, og kunne innkassere 100 000 kroner. Har du lyst til å skaffe din klubb sportsutstyr for 100 000 kroner? Stem nå! 2. plassen får sportsutstyr for 25 000 kroner.

Fleridrettslag med under 500 medlemmer: I fjor var det Hemnes IL som stakk av med seieren og sportsutstyr for 75 000 kroner. Du bestemmer hvem som vinner i år!

Spesialidrettslag med mer enn 100 medlemmer: Dette er klassen for de mest populære publikumslagene. Regjerende mester er Vålerenga Fotball. Og med seier i fjor, og seriegull i år, er det på tide noen andre tar førsteplassen? Eller? Det er jevnt i teten, mellom Vålerenga og Brann. Også Rosenborg har mange stemmer. Her kjemper lagene om sportsutstyr for henholdsvis 50 000 og 25 000 kroner.

Spesialidrettslag med under 100 medlemmer: Her er klubbene som gjerne driver med nye spennende idrettsgrener, selv om fjorårets vinner var kameratgjengen fra Bergen, FK Godfoten, som spiller fotball i de nedre divisjoner. Sportsutstyr for 25 000 kroner venter vinneren, og 10 000 til 2. plassen.

I tillegg til vinnerne vil vi gi premiesjanser til alle klubber som klarer å skaffe seg over 100 stemmer. Adidas gir utstyr for 20 000 kroner til tre av disse klubbene.

Og hva med den nye VM-ballen? Rett etter avstemningen presenterer Adidas den nye VM-ballen som skal brukes i Tyskland til sommeren. Vi velger derfor ut en fotballklubb som får 20 000 kroner til å skaffe seg disse ballene.

• Stem på klubben i ditt hjerte!

TAPER FOR STUDENTER? Kristofer Hæstad og Start har ligget bak NTNUI. Du bestemmer hvordan det skal ende!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!