Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skal bli større enn Real

Manchester Uniteds styreformann tror Real Madrid er på vei mot stupet økonomisk.

Real Madrid har sikret seg verdens største fotballstjerner de siste tre årene. Ronaldo, Zinedine Zidane og Luis Figo har kostet klubben til til sammen over 1,3 milliarder kroner.

Martin Edwards, styreformann på Old Trafford, tror slike utlegg kommer til å knekke spanjolene.

- Real Madrid ser ut til å ha evnen til å kjøpe de fem beste spillerne i verden. Det ser ikke ut til at de har noe budsjett. Jeg tror til slutt Real Madrid kommer til å få finansielle hindringer, sier Edwards til nyhetsbyrået BBCs radioshow Five Live.

Uttalelsene kommer uka etter massive rykter om at spanjolene vil kjøpe David Beckham. Det kjenner ikke Edwards til.

- Vi skal bare fortsette på samme måte som før. Jeg tror Manchester United en dag vil tjene på det, og overta Real Madrids posisjon. Jeg er ikke sikker på at Real Madrid har like stort potensiale som Manchester United, sier styreformannan.

Edwards tar også æren for at United-manager Alex Ferguson fortsatt styrer det sportslige i klubben etter 17 år som trener.

- Jeg tror Alex Ferguson hadde fått sparken om fansen fikk bestemme de første årene. Han ville også blitt sparket i 1995, da Mark Hughes, Andrej Kanchelskis og Paul Ince ble solgt. Fansen vil billige løsninger, sier Edwards.

(Dagbladet.no)

<B>DYRT LAG:</B> Real Madrid slo ut Manchester United i kvartfinalen i Champions League. United tror spanjolene vil få svi for innkjøpene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media