Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skal bruke pengene på shopping og godteri

KVALØYSLETTA (Dagbladet): Nå er det bare fire dager til jentene fra Kvaløysletta reiser ned til Oslo. I går fylte Lisa 14 år. Hun fikk penger, og det hun ønsket seg mest - en mobiltelefon.

- Fikk en Nokia 5110 av mamma og pappa, forteller Lisa mens hun sykler av gårde til treninga.

For øvrig fikk hun mest penger. Det kommer godt med i Norway Cup. Sjøl om trener og lagleder Asbjørn Henriksen har satt en øvre grense på 600 kroner i lommepenger.

- Jeg kommer nok til å ta med meg litt mer enn 600 kroner. Men det er mest fordi jeg skal på ferie i ei hel uke etter Norway Cup.

- Hva skal dere bruke penger på i Oslo?

- Vi skal vel shoppe litt, kjøpe en eller annen suvenir fra turneringa, bruke litt på Norway Cup-diskoteket, kjøpe godteri, gå på Panasonic Imax på Aker Brygge.

- Noen utenomsportslige planer for øvrig?

- Onsdag i neste uke spiller Tromsø IL tippeligakamp borte mot Stabæk på Nadderud Stadion. Den kampen skal vi se, sammmen med andre lag fra Tromsø-området. Vi skal danne heiagjeng, forteller Lisa og Katrine.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media