Skal bygge for 35 mill.

Victoria og David Beckham skal ikke skilles. De skal bare få seg bedre plass. Paret planlegger nytt hus i Spania til 35 millioner kroner.

LONDON (Dagbladet): På sju sider i News of the World la Beckham-familiens sparkede barnevakt Abbie Gibson søndag ut om det hun mener er et ekteskap i oppløsning. Mot god betaling fra avisa fortalte Gibson om opprivende krangler og tillit på randen av totalt sammenbrudd. Særlig fikk David Beckham passet påskrevet som en hjerterå egoist, mens Victoria ble beskrevet som offer for sin egen mistillit - i kjølvannet av fjorårets mange skandaleoppslag om ektemannens påståtte utroskap.

-  Er lykkelige

I går slo Victoria og David tilbake - ikke personlig, men gjennom såkalte «venner av familien», som påstår at kjærligheten nå blomstrer igjen:

-  De var nær ved å bryte opp, men det er mange måneder siden. Nå er de fast bestemt på at forholdet skal fungere, og ting har blitt mye bedre, sa en kilde til The Sun.Til samme avis røpet en venn av familien de nye husplanene:

-  Alle tror at Victoria nekter å bo i Spania, men bare for få dager siden var de travelt opptatt med å ordne avtaler om huset. Slikt gjør ikke et par på skilsmissens rand. De er spente på det nye huset og lykkelige med livet sitt. Dette er en berg-og-dal-bane de bare må leve med.

På ferie med Elton John

Til Daily Mirror sier en annen «venn» at paret har funnet hverandre igjen etter at de fikk sin tredje sønn, Cruz, 28. februar. Dessuten hjelper det ikke reint lite at David har funnet formen på banen, at eldstesønnen Brooklyn endelig har funnet seg til rette på skolen i Madrid - og at de alle gleder seg til en måneds sommerferie i USA og på eiendommen til Elton John i Nice.

Det hjelper sikkert også på humøret at flere aviser i England mener at nok er nok - og at tida nå er inne for å gi den hardt prøvede Beckham-familien en pause.

PLANER:Ifølge avisa News of the World skal forholdet mellom Victoria og David Beckham være mye bedre enn ryktene og den tidligere barnevakta forteller.