- Skal danse, le og synge hele natta

Nå skal Røa feire «double»-triumfen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): • Røa - Team Strømmen 3-1.

Røa gjorde ikke favorittstempelet til skamme, og sikret seg klubbens andre «double» i historien med en solid 3-1 seier mot Team Strømmen foran snaut 7000 tilskuere på Bislett lørdag.

- Det blir ikke bedre enn dette, og det er utrolig gøy. Med den gjengen her er det så sinnsykt morsomt. Dessuten kan vi endelig få feiret gullene. Det har vi ikke gjort ennå, men nå skal det gjøres til gagns, sier Røa-kaptein Siri Nordby til TV 2.

Det er også noe lagvenninnen Guro Knutsen ser fram mot med forventning.

- Nå skal vi danse, le og synge hele natta, lover Knutsen overfor TV 2. 

- Og pynte oss litt, skyter Siri Nordby inn.

I Team Strømmen-leiren var ikke stemningen like euforisk, men trener Hege Riise tok tapet mot serie- og nå også cupmestrene med fatning.

- Vi kommer ikke opp mott toppnivået vår. Vi gir bort ball for lett og er også for lette duellspillet. Målene vi slipper inn blir også for enkle. Vi har det i oss, men må lete det fram. Det klarer vi ikke i dag, konkluderer Riise overfor TV 2.

90+6 minutter KAMP SLUTT: Dommer Monica Larsen blåser i fløyta for siste gang, og Røa er «Double»-vinner på kvinnesiden i norsk fotball, slik de ble det i 2004. Dette er samtidig klubbens tredje kongepokal. 90+2 minutter BYTTE TEAM-STRØMMEN: Nasra Abdullah går av banen og erstattes av Ida Elise Enget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.