<strong>FENOMEN:</strong> Kelly Sildaru er til tross for sine 15 år verdens beste freeski-kjører. Hun blir Tiril Sjåstad Christiansen og Johanne Kilis største utfordrer i kampen om OL-gull. Foto: Christian Murdock/The Gazette/AP
FENOMEN: Kelly Sildaru er til tross for sine 15 år verdens beste freeski-kjører. Hun blir Tiril Sjåstad Christiansen og Johanne Kilis største utfordrer i kampen om OL-gull. Foto: Christian Murdock/The Gazette/AP Vis mer

Kelly Sildaru

Skal de ta OL-gull, er det denne 15-åringen Kili og Christiansen må slå

Kelly Sildaru er i en alder av 15 år den beste i sin idrett. - Er det sånn at man må ofre alt for å bli god? spør Tiril Sjåstad Christiansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Som 13-åring ble hun historisk da hun ble tidenes yngste gullvinner i X-Games. Hun fulgte opp med ytterligere ett gull og to sølv året etter.

På grunn av alderen, fikk hun ikke konkurrere i verdenscupen før verdenscupåpninga i New Zealand nå i august. Den vant hun, like greit. Tiril Sjåstad Christiansen gjorde skadecomeback og ble nummer seks.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer