Kelly Sildaru

Skal de ta OL-gull, er det denne 15-åringen Kili og Christiansen må slå

Kelly Sildaru er i en alder av 15 år den beste i sin idrett. - Er det sånn at man må ofre alt for å bli god? spør Tiril Sjåstad Christiansen.

FENOMEN: Kelly Sildaru er til tross for sine 15 år verdens beste freeski-kjører. Hun blir Tiril Sjåstad Christiansen og Johanne Kilis største utfordrer i kampen om OL-gull. Foto: Christian Murdock/The Gazette/AP
FENOMEN: Kelly Sildaru er til tross for sine 15 år verdens beste freeski-kjører. Hun blir Tiril Sjåstad Christiansen og Johanne Kilis største utfordrer i kampen om OL-gull. Foto: Christian Murdock/The Gazette/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Som 13-åring ble hun historisk da hun ble tidenes yngste gullvinner i X-Games. Hun fulgte opp med ytterligere ett gull og to sølv året etter.

På grunn av alderen, fikk hun ikke konkurrere i verdenscupen før verdenscupåpninga i New Zealand nå i august. Den vant hun, like greit. Tiril Sjåstad Christiansen gjorde skadecomeback og ble nummer seks.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer