Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skal du bare være sur, kan du forsvinne

Rösler og Sigurdsson i krangel på treninger.

(Dagbladet.no): Under to Viking-treninger på rad har trener Uwe Rösler havnet i krangel med spiller Hannes Sigurdsson, skriver Stavanger Aftenblad.

Onsdag gikk det så langt at angriperen forlot treningen, og i går sa Rösler at han like gjerne kunne gjøre det igjen.

- Hvis du bare er her for å være vanskelig og sur, kan du like godt forsvinne, ropte han til Sigurdsson, ifølge regionavisa.

- Hvorfor behandler du meg slik?

Forløpet var at islendingen klaget på en episode der han ikke fikk frispark, fordi Rösler mente de to spillerne var like gode i duellen.

- Du ser jo hva som skjer. Hvorfor behandler du meg slik? spurte en sint Sigurdsson, hvorpå Rösler slo tilbake.

Fem minutter seinere fortsatte kjeklingen, og de to kastet bemerkninger mot hverandre.

Vil bort fra Viking

KRANGLER: Viking-trener Uwe Rösler (t.v.) og -spiss Hannes Sigurdsson har flere ganger kranglet åpenlyst på trening de siste dagene. Her er de to fotografert på La Manga tidligere i år. Arkivfoto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
KRANGLER: Viking-trener Uwe Rösler (t.v.) og -spiss Hannes Sigurdsson har flere ganger kranglet åpenlyst på trening de siste dagene. Her er de to fotografert på La Manga tidligere i år. Arkivfoto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

Det hele endte med at Sigurdsson lot være å delta på nedjoggingen, angivelig fordi han var skadd. Rösler svarte med å be spilleren jogge ned alene, mens de andre fikk gå.

Etterpå forsøkte begge parter å avdramatisere forholdet.

Men Sigurdsson innrømmer gjerne at han helst vil bort fra Stavanger.

image: - Skal du bare være sur, kan du forsvinne
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media