SER GJERNE BAKOVER. Geir Vegard Gundersen håper han kan gjøre det samme igjen og se etter konkurrentene med Fetter'n T.G. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SER GJERNE BAKOVER. Geir Vegard Gundersen håper han kan gjøre det samme igjen og se etter konkurrentene med Fetter'n T.G. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Skal få et tøft løp

Fast sist. Ut i sporene denne gang.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

-Jeg er forberedt på å gi ham et tøft løp.
Men Fetter'n T.G. er forberedt han også. Han tåler å gjøre mye selv mot slutten, sier Geir Vegard Gundersen.

Hingsten satt dønn fast med full tank for to uker siden. Også da var han storfavoritt til å vinne et V65-løp på Bjerke. Men da var det sprint og innerspor. Det ble den fellen som lå litt i kortene.
-Han sitter ikke fast i dag, fastslår Gundersen.

En å stole på

Fetter'n T.G. er en hest å stole på. Han har vært to ganger utenfor trippelen. Den ene gangen forsøkte han seg på vinterbane med brodder under skoene. Det gikk dårlig. Så var det sist, da han aldri fant noen luke fra en innestengt posisjon.

-Ja, han er pålitelig. Det er en bra vinnersjanse. Og min beste mulighet på onsdag, sier Geir Vegard Gundersen til Dagbladet.

-Må strekes

Lome Brage er også en hest som Gundersen har stor sans for.
-Han går mot sin tøffeste oppgave så langt. Men dette er en veldig bra hest på alle måter. Han må strekes, anbefaler Gundersen.

Flere bra

Geir Vegard Gundersen har flere interessante oppgaver denne onsdagen.

-Jeg synes flere er aktuelle langt framme.
Victory Line har vært bra. Men nå er han meldt opp i grunnlaget og har trukket et dårlig startspor. Så nå er alt snudd på hodet for ham. Men det er en garderingshest
Big City Rambler er også verdt oppmerksomhet. Kommer vi noenlunde til fra bakspor, kan han kjempe der framme. Men han skulle helst hatt spor i første rekke.
Veeren Dior må jeg gi et snilt løp. Det er vel bare en premiekandidat.
Norheim Jærv har trent bra. Hvis han går feilfritt, er den høytstammede hesten god for en plass i toppen.
Sgt. Pepper var veldig bra etter galopp sist og har trippelsjanse, avslutter Geir Vegard Gundersen.