Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skal fly til tet

-Ingen er like kjapp, sier treneren.

HYPERRASK. Kejser K.D. er så rask at han traver like fort som startbilen de første 50 metrene. Treneren tror på tet og seier på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
HYPERRASK. Kejser K.D. er så rask at han traver like fort som startbilen de første 50 metrene. Treneren tror på tet og seier på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og bli med i kampen om jokerpotten på 42 millioner!

-Jeg tror ingen har nubbsjanse til å nekte ham føringen, selv om han står i det ytterste sporet.
Kejser K.D. er ekstremt rask og følger bilen de første 50 metrene etter starten. Og da går det fort.

Jeg mener han traver så raskt som ned mot 1.05 i startfasen, sier trener Trond Anderssen til Dagbladet.

-Går 1.11!

Trond "Bullern" Anderssen er inne i sin mest begivenhetsrike uke i en suksessfull karriere så langt. Søndag sender han det store norske håpet Yarrah Boko ut i SAS Oslo Grand Prix mot verdens beste hester. Men først skal han sørge for at Kejser K.D. er en banker spillerne kan stole på.
-Jeg tror han går 1.11 på lørdag. Sprint er bra, og formen er på plass. Jeg forstår alle som spiller ham banker, sier Anderssen.
Kejser K.D. starter i det innledende V75-løpet.

Uflaks sist

Sist skulle Kejser K.D. banke svenskene på Rommebanen. Men det gikk dårlig.
-Den ene øreproppen datt ut før start.
Han hisset seg opp og galopperte. Det gjør han egentlig aldri. Det var ren uflaks. Og det var synd, for han hadde et veldig fint løp der. Jeg er ganske sikker på at han ikke galopperer denne gang, forteller Anderssen.

En sjanse til

Han sender også den ferske hoppa Uptown B. Girl til start i lørdagens andre løp som innleder V4-spillet.
-Hun kommer til å bli skikkelig bra. Men foreløpig er hun fersk. Hun skal få et snilt løp med full spiker til slutt. Det er gode hester i framspor, og jeg håper det blir kjør så lenge som mulig. Da stiger sjansene, og jeg mener Uptown B. Girl skal markeres på fem-seks hester, avslutter Trond Anderssen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media