Skål, for en tur!

Nå kan du sikre deg årets julegave på forskudd. Dagbladet og Visa gir deg sjansen til å vinne en drømmetur til OL.

• Svar riktig her: Sonja Henie, Laila Schou Nilsen eller Bjørg Eva Jensen?

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å sende oss rett svar på OL-spørsmålene du vil finne i Dagbladet fra og med i dag og to uker framover. Etter at konkurransen er avsluttet, trekker vi ut en heldig vinner som får en VIP-tur for to personer til vinterens store idrettsbegivenhet, OL i Torino.

Vinneren får både reise/fra Gardermoen), opphold i dobbeltrom på tre stjerners hotell, alle måltider og ikke minst to billetter til noen av de olympiske øvelsene hver dag under oppholdet.

Avreise Oslo blir 13. februar, med retur den 16. februar.

Premien leveres av Visa.

Det første OL-spørsmålet ser du på trykk i Dagbladet i dag. Hver dag fram til og med 4. desember vil du finne et tilsvarende spørsmål her i avisa. For å være med i trekningen, holder det at du har svart rett en gang. Men deltar du hver dag, er sjansene for å bli trukket ut større.

Svarene sender du til Dagbladet via SMS. Du kan også delta i konkurransen via Dagbladet.no hver dag.

Lykke til! • Svar riktig her: Sonja Henie, Laila Schou Nilsen eller Bjørg Eva Jensen?

 MOT NYE TRIUMFER:  Gull-grossistene Ole Einar Bjørndalen og Liv Grete Skjelbreid Poirée håper på nye triumfer i Torino-OL. Nå får du muligheten til å bli med til Italia neste år. Foto: Bjørn Langsem
MOT NYE TRIUMFER: Gull-grossistene Ole Einar Bjørndalen og Liv Grete Skjelbreid Poirée håper på nye triumfer i Torino-OL. Nå får du muligheten til å bli med til Italia neste år. Foto: Bjørn Langsem Vis mer