Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Skal fylle tomrommet etter Aksel Lund Svindal

Aleksander Aamodt Kilde (26) har lenge vært omtalt som Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindals arvtaker. Nå er det plutselig litt ekstra nært.

GULLHÅPET: Denne sesongen er det Aleksander Aamodt Kilde som har prestert best av de norske alpinstjernene. Det gjør ham til favoritten når VM i Åre starter neste uke. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
GULLHÅPET: Denne sesongen er det Aleksander Aamodt Kilde som har prestert best av de norske alpinstjernene. Det gjør ham til favoritten når VM i Åre starter neste uke. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer

Aleksander Aamodt Kilde vant utforen i Val Gardena før jul. Det har han fulgt opp med flere pallplasser denne sesongen. Resultatmessig har han hatt en sesong med like gode resultater som legenden Aksel Lund Svindal.

Mannen som i en årrekke har blitt omtalt som stjernenes arvtaker, har nå fått alt på sine skuldre. Nå er han Norges største medaljefavoritt i VM i Åre.

Men det bryr han seg ikke noe om. Til uka tar han fatt på mesterskapet full av selvtillit.

- Jeg føler jeg har levert litt over forventet. Det er utrolig gøy når man kjenner at ting fungerer. Jeg var jo utrolig nære medalje med to fjerdeplasser i forrige VM, så nå er jeg revansjesugen. Med den formen jeg har inne, føler jeg at det er håp om det, sier Kilde til Dagbladet.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?