- Skal fylle Ullevaal

Åge Hareide har lagt lista høyt. Der blir den liggende. Når Nye Norge møter Russland 28. april, er målet å fylle Ullevaal.

BEOGRAD (Dagbladet): - Vi er i en unik posisjon, sier Åge Hareide til Dagbladet.

- Alle ønsker oss godt - alle vil at vi skal vinne. Og derfor gleder jeg meg enormt til å hjemme-debutere med dette laget. Jeg kan i hvert fall love at vi skal by på oss sjøl.

Den ballspillende viljen og mangel på sunn forsvarsfornuft kunne fort endt med stygge sifre i Beograd tidligere i uka. Likevel endte kampen med seier. Og det er denne medgangen Åge Hareide og landslaget tar med seg hjem til Oslo.

Feststemning

Akkurat slik Drillos gjorde det i hine hårde jubeldager.

- Ja, vi er uforsiktige og naive, sier landslagstreneren.

- Det må vi selvfølgelig rette på. Men det viktigste nå er likevel den indre troen og styrken vi har fått i laget.

- Det er en faktor som er veldig viktig.

Sjøl om TV-bildene fra Beograd ikke skapte feststemning i de norske hjem, var resultatet verd en liten feiring. På terskelen til Tippeligastarten fikk norsk fotball enda en positiv innsprøytning. Og et er den generelle fotballstemningen i Steinrøysa som gjør at Åge Hareide tror på et stort år for norsk fotball.

Entusiasmen og patriotismen er nemlig sterkere enn på lenge.

- Vi skal slå Russland og vi skal gjøre det med stil, flørter Norges landslagstrener. - Vi skal spille slik at folk går fornøyde hjem fra Ullevaal.

FLØRTER: Norges midtbaneduo, Martin Andresen og Magne Hoseth, har en spillestil som skal være både sjarmerende og effektiv.
BLID: Åge Hareide