Solskjær skal spille på Old Trafford i veldedighetskamp

- Skal gjøre alt jeg kan for at sjefen har meg i startelleveren denne gangen

Manchester United-manageren skal spille i jubileumskampen for Champions League-seieren i 1999. Nå lover han å legge seg i hardtrening.

SJEF: Han omtaler Sir Alex Ferguson som «sjefen». Nå er han selv sjef på Old Trafford. 26. mai skal han spille mot Bayern München, 20 år etter at United vant både ligaen, FA-cupen og Champions League i løpet av ti dager. Foto: Nina E. Rangoy / NTB scanpix
SJEF: Han omtaler Sir Alex Ferguson som «sjefen». Nå er han selv sjef på Old Trafford. 26. mai skal han spille mot Bayern München, 20 år etter at United vant både ligaen, FA-cupen og Champions League i løpet av ti dager. Foto: Nina E. Rangoy / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det bekreftet klubben selv fredag ettermiddag.

- Nå som spissene er klare for «The Treble»-gjenforeningen, er troppen komplett til kampen som skal finne sted på Old Trafford 26 mai i år, skriver klubben.

Solskjær får selskap av andre store United-legender på topp.

Teddy Sheringham, Dwight York og Andy Cole skal alle være med i kampen mot Bayern München-legendene, laget United slo i Champions League-finalen i Barcelona i 1999, hvor Solskjær selv ble matchvinner på overtid.

Gleder seg

Ole Gunnar Solskjær legger ikke skjul på at han gleder seg stort til å snøre på seg skoene og entre Old Trafford som spiller igjen.

- Jeg er henrykt over å få være en del av denne spesielle gjenforeningen. Jeg vil trene hardt og gjøre alt jeg kan for at sjefen har meg i startelleveren denne gangen, sier Solskjær til klubbens egen hjemmeside.

- Dette vil bli en fantastisk kamp og en fin mulighet til å møte igjen gamle lagkamerater, samtidig som vi sørger for inntekter til veldedighetsarbeid, sier kristiansunderen videre.

Tre nordmenn skal i aksjon

Ole Gunnar Solskjær er ikke den eneste nordmannen som skal i aksjon på Old Trafford i slutten av mai. Stabæk-trener Henning Berg og Ronny Johnsen er også med i troppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer