Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skal gjøre det vanskelig for Egil å utelate meg fra neste tropp

Gamsten tar vrakingen som en utfordring.

VIL TILBAKE: Morten Gamst Pedersen og Erik Huseklepp (t.v.) ble droppet av Egil Drillo Olsen i dag. Fra før er John Carew (t.h.) ute av landslagsbildet. Her fra landslagstrening i mai 2010. Foto: GORM KALLESTAD / NTB SCANPIX
VIL TILBAKE: Morten Gamst Pedersen og Erik Huseklepp (t.v.) ble droppet av Egil Drillo Olsen i dag. Fra før er John Carew (t.h.) ute av landslagsbildet. Her fra landslagstrening i mai 2010. Foto: GORM KALLESTAD / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Morten Gamst Pedersen var ikke blant spillerne Egil Drillo Olsen tok ut til de to forestående VM-kvalifiseringskampene.

Drillo begrunner vrakingen med dårlig defensiv jobbing og for mange feilpasninger, men sa samtidig at han gjerne ser at Gamsten tar det som en utfordring.

I kveld svarer Blackburn-spilleren via en pressemelding at han vil gjøre nettopp det.

- Det er ingenting som gjør meg mer stolt enn å spille for Norge. Jeg vil ta dette som en profesjonell utfordring og skal gjøre mitt ytterste for at det skal bli vanskelig for Egil å utelate meg fra neste tropp, lover Gamsten.

30-åringen spilte sin 74. landskamp da Norge møtte Hellas på Ullevaal tidligere denne måneden. Som en sentral spiller gjennom mange år, ble han informert om at han ikke var tatt ut.

- Jeg ble orientert av landslagsledelsen i forkant av dagens uttak. Jeg er naturlig nok veldig skuffet over ikke å ha blitt tatt ut i denne troppen, da jeg er meget motivert for videre landslagsspill.

Nylig fikk Gamst Pedersen kritikk fra Blackburn-direktør Shebby Singh som hevdet Gamsten ikke lenger kan løpe. Finnmarkingen svarte med å feire med stokk da han scoret i helga.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media