UNITED-AKTUELL?: Pedro skal ha bedt om å få forlate Barcelona denne sommeren. Manchester United har blitt koblet til den 28-årige spanjolen. Foto: AP Photo/Fernando Bustamante
UNITED-AKTUELL?: Pedro skal ha bedt om å få forlate Barcelona denne sommeren. Manchester United har blitt koblet til den 28-årige spanjolen. Foto: AP Photo/Fernando BustamanteVis mer

Skal ha bedt om å få forlate Barca. Så ble han den store helten i finaledramet

Pedro.

(Dagbladet): Barcelona vant Supercupen etter en høydramatisk finale. Ni mål, ekstraomganger og en opphentet tremålsledelse var blant ingrediensene.

Først i andre ekstraomgang ble det hele avgjort. Etter at Lionel Messi først hadde skutt et frispark i muren, skjøt han også returen på keeper. På den returen var midlertid Pedro - som satte ballen i nettaket og sendte Barcelona til himmels.

Men før han ble den store helten i finaledramaet, ba Pedro om å få forlate Barcelona. Det sa den tekniske sekretæren i Barcelona, Robert Fernandez, etter kampen i går, ifølge Marca.

- Vi har alle sagt at vi ikke ønsker at han skal dra, men det er opp til ham. Han har et ekstraordinært talent på og utenfor banen, men han ønsker å dra, og det er ingenting vi kan gjøre, sier Fernandez.

Manchester United har blitt hyppig koblet til spanjolen i sommerens overgangsvindu. Ifølge NTB har spanjolen en utkjøpsklausul på 274 millioner.

Pedro selv uttrykte etter kampen at han ikke vet hva fremtiden bringer.

- Fernandez ord var urettferdige. Han sa noe som var veldig uheldig. Folk som ham burde ikke si noenting. Han må ha sine grunner.

- Jeg føler meg rolig og veldig glad for å vinne enda et trofe. Jeg har alltid gitt alt for denne klubben, og jeg håper å fortsette med det. Jeg vet ikke om jeg har spilt min siste kamp for Barcelona. Jeg vil bare nyte dette. Jeg er her i dag og har scoret i Supercupen. Jeg er takknemlig, sier Pedro.

Pedro har scoret 98 mål på 318 kamper for Barcelona. Gjennom denne tiden har han vunnet Champions League tre ganger og La Liga fem ganger med den katalanske klubben.