Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Panama-innbrudd:

Skal ha blitt rundstjålet til en verdi av 500 000 under landskamp

Ingen tegn på innbrudd - noe som tyder på at gjerningspersoner har hatt nøkkelkort eller adgang til rom.

TUNG NORGESTUR: Tyver har tatt seg inn på fire av hotellrommene Panama-spillerne brukte i forbindelse med landskampen onsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TUNG NORGESTUR: Tyver har tatt seg inn på fire av hotellrommene Panama-spillerne brukte i forbindelse med landskampen onsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Flere spillere på Panamas fotballandslag skal ha fått verdisaker stjålet fra hotellrommene i Oslo, mens de spilte treningskamp mot Norge onsdag kveld.

Torsdag ettermiddag opplyser politiet at tyven(e) skal ha tatt seg inn på fire rom, og fått med seg verdisaker til en betydelig sum.

- Vi vet ikke konkret hva som har blitt stjålet, men antatt verdi er cirka 500 000 norske kroner, sier presserådgiver i Oslo politidistrikt, Aslaug S. Røhne, til Dagbladet.

Nøkkelkort

At det ikke er tegn på innbrudd, tyder på at gjerningspersonen - eller gjerningspersonene - har brukt et nøkkelkort.

Politiet har også sikret seg video fra overvåkingskameraene, som de studerer i dag.

Panamanske medier meldte natt til lørdag at blant andre forsvarsspiller Roman Torres og Armando Cooper skal ha blitt frastjålet klokker og penger.

Det faktum at tyveriet skal ha skjedd i en tidsperiode mens spillerne ikke var på hotellet, og at alle rommene som ble berørt av tyveriet tilhørte Panamas landslagsdelegasjon, gjør også at politiet ser alvorlig på saken.

- Det er selvfølgelig påfallende at det er rom fra samme gruppe som blir rammet, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet i natt.

- Skulle vært foruten

Norges Fotballforbund er også informert om hendelsen, og anser dette nå som en politisak.

- Vi gjør ikke noe med det nå, annet enn å beklage en sånn hendelse. Den skulle vi vært foruten. Dette er en politisak nå, og laget er på vei bort fra Norge, sier sjef for kommunikasjon og samfunn i NFF, Svein Graff, til Dagbladet.

Panama skal etter planen reise rett til Russland og fotball-VM.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media