- Skal ha den plassen tilbake når jeg blir frisk!

Skadd Guldbrandsen frykter ikke ny LSK-spiss.

LILLESTRØM (Dagbladet): Fredrik Gulbrandsen ble skadd etter bare ti minutter på banen i Lillestrøms serieåpning mot Hønefoss lørdag.

19 åringen jaget en ball da det hogg til på baksiden av låret. Nå må han belage seg på minst fire uker på sidelinja. I verste fall kan det bli så mye som åtte.

- Det er veldig kjipt. Jeg hadde gledet meg veldig til denne sesongen, og så blir jeg skadet etter ti minutter. Rett og slett kjipt, sier Gulbrandsen til Dagbladet.

Gulbrandsen er Lillestrøms mest naturlige bakromsspiss, men med unggutten ute i flere uker kommer Lillestrøm nå til å begynne å se seg om etter en erstatter for Gulbrandsen. Det bekrefter sportsdirektør Torgeir Bjarmann og trener Magnus Haglund overfor Romerikes Blad.

TI MINUTTER: Fredrik Gulbrandsen ble skadet ti minutter ut i LSKs serieåpning mot Hønefoss. Foto: Lise Åserud / Scanpix
TI MINUTTER: Fredrik Gulbrandsen ble skadet ti minutter ut i LSKs serieåpning mot Hønefoss. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

- Vi har planlagt at vi på et tidspunkt skal ha inn en spiss til, men det var ikke meningen at det skulle skje nå. Vi får se hva vi gjør nå som Fredrik blir borte en stund, sier Haglund til avisa.

Gulbrandsen kommer imidlertid ikke til å gi fra seg spissplassen uten kamp.

- Jeg har visst at vi skulle ha en ny spiss, men det er selvfølgelig surt da jeg har gjort det bra i vinter og føler jeg har kapret den plassen. Om det kommer en ny spiss skal jeg ha den plassen tilbake! sier han.