Tidligere NFL-spiller Phillip Adams

Skal ha drept fem personer

Den tidligere NFL-spilleren Phillip Adams skal ha stått bak drapet på fem personer i South Carolina onsdag, ifølge amerikansk politi.

PHILLIP ADAMS: NFL-spilleren skal, ifølge amerikansk politi, være mannen bak drapene på fem personer i South Carolina på onsdag. Foto: AP.
PHILLIP ADAMS: NFL-spilleren skal, ifølge amerikansk politi, være mannen bak drapene på fem personer i South Carolina på onsdag. Foto: AP. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sheriff i York County, Kevin Tolson, bekrefter at den tidligere NFL-spilleren Phillip Adams skal ha vært mannen bak drapene på fem personer i Sør-Carolina onsdag. Det uttalte han på en pressekonferanse natt til fredag.

Adams skal først ha skutt sin egen lege og hans kone, før han skjøt parets to barnebarn i deres eget hjem. Videre skal han ha skutt og drept en mann som jobbet i familiens hjem.

Tolson fortalte at de ikke har funnet et motiv for handlingen ennå.

- Det er ingenting som gir mening for noen av oss nå, sa Tolson.

BEKREFTER: Lensmann Kevin Tolson bekrefter at Adams står bak drapene på fem personer i Sør-Carolina. Foto: Reuters
BEKREFTER: Lensmann Kevin Tolson bekrefter at Adams står bak drapene på fem personer i Sør-Carolina. Foto: Reuters Vis mer

Tolson forklarte videre at det var sporene på åstedet som gjorde at de så på Adams som en mistenkt i saken. De fant Adams etterhvert hjemme hos foreldrene hans, og politiet skal ha forsøkt å få Adams til å komme ut, men lyktes ikke.

Politiet bekrefter at den tidligere NFL-spilleren tok sitt eget liv.

33-åringen spilte som en defensiv back for lag som San Francisco 49ers og Atlanta Falcons i NFL og spilte for South Carolina State på college. Han spilte til sammen 78 kamper over seks sesonger i NFL.

Adams fikk flere skader igjennom karrieren, inkludert hjernerystelser og en ødelagt venstre ankel.

- Jeg tror fotballen ødela ham, skal faren til Adams ha sagt i en uttalelse ifølge nyhetsbyrået AP.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer