Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skal ha fått 75 000 for å storme banen

- Et veddemål.

VANT ELLER TAPTE? Mats Rosseli Olsen skal ha stormet banen som følge av et veddemål, skriver de svenske avisene i dag.
Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix
VANT ELLER TAPTE? Mats Rosseli Olsen skal ha stormet banen som følge av et veddemål, skriver de svenske avisene i dag. Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fotball-Sverige er i sjokk etter at storkampen mellom IFK Gøteborg og Malmø FF ble avbrutt og avlyst i går kveld. 

Samtidig er Hockey-Sverige i like stort sjokk etter at den norske ishockeyspilleren Mats Rosseli Olsen stormet banen mens det fullsatte stadionet og spillerne ventet på avgjørelsen om kampen kunne fortsette eller ikke.

Rosseli Olsen løp inn på banen og skjøt matchballen inn i det tomme målet før han smilende ble geleidet ut av vaktene på stadion. 

I gangene under tribunen skal Rosseli Olsen, mens han ble holdt fast av politiet, ha blitt omringet av lagkamerater som danset og sang navnet hans, skriver Expressen

Den gode stemningen blant de nybakte svenske ishockeymesterne skal ifølge både Expressen og Aftonbladet komme av at Rosseli Olsen vant et veddemål da han stormet banen.

Et veddemål som ifølge Aftonbladet var verdt 75 000 kroner.

Ifølge Expressen ville ingen av Rosseli Olsens lagkamerater som var på stadion prate med pressen etter opptrinnet, men anonymt bekrefter to av dem av det skal dreie seg om et veddemål. 

I tillegg tvitret stjernespilleren Robin Figren et bilde av Rosseli Olsen mens han ble ført bort av sikkerhetsvaktene med teksten «The winner takes it all», skriver avisa. Tweeten er senere slettet. 

Rosseli Olsens klubbsjef i Frölunda, Mats Grauers, tror ikke på opplysningene om at det skal ha vært et veddemål som var foranledningen til banestormingen. 

- Det høres usannsynlig ut av det skal være sånn. Jeg kan ikke kommentere det mer enn det, sier Grauers til Expressen.

Veddemålet kan derimot bli en kostbar affære for Rosseli Olsen. Overfor Aftonbladet bekrefter politimesteren i Gøteborg, Erik Nord, at nordmannen er politianmeldt for banestormingen. 

- Han er anmeldt for brudd på ordenslovgivningen, men ikke for ulovlig inntrengning. Det er bøter eller fengsel i seks måneder som er aktuelt, men det der med fengsel er der mest for at vi skal kunne gjennomføre husransakelser eller pågripelser. Ingen blir dømt til fengsel for dette, men det blir bøter, sier Nord. 

Politimesteren forklarer at bøtene i så fall blir beregnet ut fra hva man tjener. 

- Har man høye inntekter, som hockeyspillere har, kan man få veldig høye bøter. Det blir store summer da, sier Nord.

Rosseli Olsen har foreløpig ikke besvart Dagbladets henvendelser. 

Hele Norges coronakart