Skal ha fått 75 000 for å storme banen

- Et veddemål.

VANT ELLER TAPTE? Mats Rosseli Olsen skal ha stormet banen som følge av et veddemål, skriver de svenske avisene i dag.
Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix
VANT ELLER TAPTE? Mats Rosseli Olsen skal ha stormet banen som følge av et veddemål, skriver de svenske avisene i dag. Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fotball-Sverige er i sjokk etter at storkampen mellom IFK Gøteborg og Malmø FF ble avbrutt og avlyst i går kveld. 

Samtidig er Hockey-Sverige i like stort sjokk etter at den norske ishockeyspilleren Mats Rosseli Olsen stormet banen mens det fullsatte stadionet og spillerne ventet på avgjørelsen om kampen kunne fortsette eller ikke.

Rosseli Olsen løp inn på banen og skjøt matchballen inn i det tomme målet før han smilende ble geleidet ut av vaktene på stadion. 

I gangene under tribunen skal Rosseli Olsen, mens han ble holdt fast av politiet, ha blitt omringet av lagkamerater som danset og sang navnet hans, skriver Expressen. Den gode stemningen blant de nybakte svenske ishockeymesterne skal ifølge både Expressen og Aftonbladet komme av at Rosseli Olsen vant et veddemål da han stormet banen.

Et veddemål som ifølge Aftonbladet var verdt 75 000 kroner. Ifølge Expressen ville ingen av Rosseli Olsens lagkamerater som var på stadion prate med pressen etter opptrinnet, men anonymt bekrefter to av dem av det skal dreie seg om et veddemål. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer