Skal ha fått monster-tilbud

Ole Gunnar Solskjær hentet Cristiano Ronaldo til Manchester United for at klubben skulle vinne titler. Nå er framtida uviss. Stjerna skal ha fått tilbud fra en klubb som vil gi ham 3,4 millioner kroner i lønn - hver dag,

LÆRER OG ELEV: Ole Gunnar Solskjær og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB
LÆRER OG ELEV: Ole Gunnar Solskjær og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BRIGHTON (Dagbladet): Det er den velrenommerte avisa The Times som skriver dette i papiravisa i helga.

Klubben det skal være snakk om, ligger i Saudi-Arabia, men blir ikke navngitt. Også The Athletic melder om det samme tilbudet.

- Cristiano Ronaldo er blitt tilbudt muligheten til å bli tidenes best betalte fotballspiller. En klubb i Saudi-Arabia har tilbudt ham ei lønn på over to millioner pund i uka (24 millioner kroner), skriver The Times.

OPPSIKTSVEKKENDE: The Times rapporterer om det lukrative tilbudet i papiravisa i helga. Avisas Manchester United-reporter, Paul Hirst, er på plass i Melbourne.
OPPSIKTSVEKKENDE: The Times rapporterer om det lukrative tilbudet i papiravisa i helga. Avisas Manchester United-reporter, Paul Hirst, er på plass i Melbourne. Vis mer

Dette tilsvarer rundt 3,4 millioner kroner hver dag (!).

- Slik vi forstår det har den ikke-navngitte klubben tilbudt Ronaldo en toårskontrakt verdt 232 millioner pund (2,78 milliarder kroner). Ronaldo har takket nei, til tross for at tilbudet er fem ganger bedre enn lønna i Manchester United, skriver avisa.

Uniteds nye manager, Erik ten Hag, har gjort det klart at den aldrende giganten er i planene for den kommende sesongen.

Han er ikke med på den pågående Asia-turen, angivelig av familiære grunner. Laget vant 4-0 over Liverpool og 4-1 over Melbourne Victory. Tirsdag venter Crystal Palace på Melbourne Cricket Ground.

Samtidig har en topptrent Ronaldo postet et bilde av seg selv på sosiale medier:

- Hard work, skriver han, ikledd en United-shorts. I England blir dette tolket som at han ikke skal noen steder.

Før helga meldte flere medier at Chelsea dropper de påståtte planene om å hente ham. Også Bayern München har angivelig lagt ballen død.

Veteranen skal være desperat etter å gjøre det stort i Champions League igjen. Med tre år til 40 er det ikke så mange sjanser framover.

Manchester United under ten Hag er i en byggefase og må nøye seg med Europa League. Vanligvis er dette langt under portugiserens standarder.

- Administrerende direktør Richard Arnold forsøker å overtale Ronaldo til å bli, rapporterer The Times.

Manchester United sesongåpner hjemme mot Brighton 7. august. Lørdag 1. oktober venter Erling Braut Haaland og Manchester City.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer