Ryan Giggs

Skal ha kastet naken eks på dør

­Fredag møtte den tidligere Manchester United-spilleren Ryan Giggs i retten for anklager om voldelig atferd. 47-åringen avviste alle anklagene.

TRØBBEL: Ryan Giggs har vært i mye trøbbel de siste årene i forbindelse ulike rettsaker. Foto: Fabrice Coffrini/AFP
TRØBBEL: Ryan Giggs har vært i mye trøbbel de siste årene i forbindelse ulike rettsaker. Foto: Fabrice Coffrini/AFP Vis mer
Publisert

Ryan Giggs var en av Manchester Uniteds største stjerner. Han spilte for klubben i perioden 1990 til 2014, og blir av mange omtalt som en av de største legendene i klubben.

Han skulle i utgangspunktet ledet Wales under årets EM, men grunnet en daværende etterforskning av treneren skjedde ikke det.

For den siste tida er det ikke fotballen som har tatt all fokuset.

STUNT: Disse gutta er kjent for å ta stuntene sine på alvor. Vis mer

Fredag var han i retten i Manchester i forbindelse med anklager han har fått mot seg, om voldelig atferd mot ekskjæresten Kate Greville og hennes lillesøster Emma.

Giggs avviste samtlige anklager og erklærte seg ikke skyldig, ifølge Sky Sport. Dommer Hilary Manley forlenget Giggs besøksforbud til Greville-søstrene.

Ifølge anklagene dreier det seg om «isolasjon, trakassering, ydmykelse og overgrep». Giggs avviser samtlige påstander.

RETTEN: Ryan Giggs på vei til retten i Manchester fredag. Foto: Pa photos
RETTEN: Ryan Giggs på vei til retten i Manchester fredag. Foto: Pa photos Vis mer

Voldshendelsen skal ha funnet sted 1. november i fjor, og skal blant annet handle om at Giggs har sparket ekskjæresten i ryggen og kastet henne naken ut på et hotell.

Giggs skal ha reagert da eksen anklaget ham for å flørte med andre jenter mens de var sammen. Dette førte til de påståtte voldshendelsene.

I en uttalelse tidligere i år sa Giggs at han har «full respekt for rettsprosessen og at han forstår alvoret i påstandene».

Giggs spilte 672 kamper for Manchester United fra 1990 til 2014. Han går for å være en av klubbens største spillere gjennom tidene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer