HYLLES ETTER ÅTTE STRAKE: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United hylles i engelske aviser dagen etter bragden mot Arsenal i FA-cupen. Video: Christian Monge / Dagbladet Vis mer

Medhi Benatia på vei bort fra Juventus

Skal ha takket nei til å bli Solskjærs første signering

Italienske medier skriver at Medhi Benatia var ønsket av Manchester United, men midtstopperen skal ha krevd for mye i lønn.

Flere italienske medier har i løpet av de siste dagene rapportert at Juventus-spiller Medhi Benatia (31) skal være ønsket i Manchester United.

I stedet skal den marokkanske landslagsstopperen ha valgt spill i den qatarske fotballklubben Al-Duhail.

Det melder blant annet den italienske transferguruen Alfredo Pedulla.

Ifølge Pedulla skal Manchester United ha tilbudt Benatia en årslønn på cirka 36 millioner kroner i året, mens Juventus-spilleren skal ha krevd nærmere 44 millioner kroner.

Al-Duhail skal ha lokket med enda mer.

FORLATER JUVENTUS: Juventus-spiller Medhi Benatia er på vei til den qatarske klubben Al-Duhail. Foto: Miguel Medina / AFP / NTB Scanpix
FORLATER JUVENTUS: Juventus-spiller Medhi Benatia er på vei til den qatarske klubben Al-Duhail. Foto: Miguel Medina / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Bekreftet på vei bort

Benatia har blitt ryktet til Manchester United ved flere anledninger. Den tidligere Roma-spilleren skal ha vært nærme en overgang i 2014, men endte i stedet opp i den tyske storklubben Bayern München.

I 2016 gikk han på lån til Juventus, og året etter signerte han en permanent kontrakt med de italienske seriemesterne.

Juventus-trener Massimo Allegri bekreftet på en pressekonferanse tidligere i dag at midtstopperen er på vei bort fra klubben.

- Benatia ba om å forlate klubben. Han gjorde et valg som gikk mot vår intensjon og klubben har gitt ham det han ønsker, sier Allegri, ifølge Football-Italia.

- Det er ikke noe poeng i å beholde en spiller som ikke vil være her. Benatia har hatt noen fine år i Juventus og det gjør meg trist at han forlater klubben.

Juventus har allerede signert erstatteren i form av Lazio-spiller Martín Cáceres (31), som vender tilbake til Torino-klubben for tredje gang i løpet av karrieren.

Pogba-rykter

Under den samme pressekonferansen ble Allegri spurt om Paul Pogba kan være på vei tilbake til Juventus.

Franskmannen spilte for klubben fra 2012 til 2016, før han ble signert av Manchester United for 105 millioner euro, noe som var verdensrekord da.

- Du har en utrolig fantasi. Jeg tror det blir veldig vanskelig å se Pogba returnere til Juventus, sier Allegri.

Den italienske treneren har sammen med Tottenham-trener Mauricio Pochettino og Ole Gunnar Solskjær blitt nevnt som en av favorittene til å bli ansatt permanent som Manchester United-trener.