-  Skal holde dem i øra

VIF-gutta er fortsatt klin kokos, men Kjetil Rekdal spiller 3. divisjonsfotball i øsende regnvær. Derfor er Vålerenga en gullkandidat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALHALL (Dagbladet): Steffen Iversen har gitt nytt humør og nye kvaliteter til Vålerenga. Det synes. Men enda tydeligere er Kjetil Rekdals iboende fotballfanatisme - den som fikk ham til å gi alt da Vålerenga 2 slo Asker 7-0 i går kveld.

En vaktbikkjerolle ingen slipper unna.

Ullevaal stadion søndag et par minutter før kampstart Vålerenga- Molde: Via TV-kameraet i Vålerenga-garderoben kan 10 232 tilskuere se en ilter Kjetil Rekdal på storskjermen. Plutselig knuser treneren ei kjekspakke ned i garderobegulvet. Storskjermen er uten lyd. Og for publikum ser det ut som Rekdal klikker fullstendig på noen av spillerne. Dagbladet gir deg her lyden:

-  Slik skal Molde se ut når vi er ferdige, skrek nemlig romsdalingen Rekdal til spillerne og pekte på kjekspakka.

90 minutter etter hadde han fått det som han ville.

Nedrykkstruede Molde var smuler.

Skal ha kontroll

-  Dette er motivasjonspsykologi. Spillerne skal aldri ha kontroll på hvor de har meg. Det skal «koke under kålen», som det heter. Da vi tapte 2-1 for Lyn etter et seint seiersmål, og etter at vi hadde en haug med målsjanser - regnet spillerne med at jeg skulle være illsint. Og selvfølgelig var jeg skuffet fordi vi tapte. Men da passet jeg på å gi dem skryt for at vi gikk for seieren på slutten, forklarer Kjetil Rekdal til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer