- Skal holde fast i keeperdrakta

Myhre storspilte i debuten, men Charlton tapte.

(Dagbladet.no): Thomas Myhre var kanskje banens beste spiller og i alle fall hjemmelagets bestemann da Charlton tapte 1-0 mot Arsenal i dag.

Myhre hadde flere gode redninger som holdt Charlton inne i kampen til tross for at Arsenal var det spillemessig beste laget.

- Det er litt «mixed feelings», sier Myhre til Dagbladet.no.

Retur

Baklengsmålet kom i det 58.minutt da Thierry Henry fikk kjempet seg fram til en avslutning bare få metre fra Charlton-målet.

Myhre gjorde alt rett og stoppet skuddet med beinet. Men ballen gikk opp i lufta, over feltet og havnet hos José Antonio Reyes ved motsatt stolpe. Spanjolene scoret kampens eneste mål og sørget for Arsenals første ligaseier siden november.

- Jeg gjorde en god redning på skuddet fra Henry, og den ballen kunne havnet hvor som helst. Veldig irriterende at den havnet akkurat der og at det ble mål, sier Myhre.

Tapet til tross, nå blir det trolig mer førstelagsmoro på nordmannen. Myhres Premier League-debut for Charlton gikk svært bra, og laget skal spille tre nye kamper i løpet av den neste uka.

TILBAKE: Thomas Myhre gjorde Premier League-comeback i dag. Foto: Scanpix
TILBAKE: Thomas Myhre gjorde Premier League-comeback i dag. Foto: Scanpix Vis mer

Kontraktstrøbbel

Den første kampen er mot Newcastle onsdag. Så venter West Ham på nyttårsaften før Everton er verter 2.januar.

- Jeg regner med manageren ikke setter meg ut etter denne kampen, men samtidig vet jeg at jeg må prestere hele tiden for å få spille. Og det skal jeg, jeg skal holde fast i keeperdrakta, sier Myhre.

- Det har vært en vanskelig periode for meg, fordi jeg har brukt lang tid på å komme til enighet med klubben om en forlenget kontrakt. Manageren sa han ikke ville la meg spille dersom jeg kom til å forsvinne i januar. Det ville satt ham i en vanskelig situasjon. Nå er alt mye lettere, sier landslagskeeperen.

- Ustabile

Etter en forrykende sesongstart, har Charlton tapt sju av de siste åtte kampene.

- Vi har vært for ustabile, og særlig i de siste kampene har vi latt motstanderne komme for lett til sjansene sine. Julekampene vil legge gi en indikasjon på om vi vil være med å kjempe i toppen eller om vi må kjempe om å beholde plassen.