Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skal ikke selges

LIVERPOOL (Dagbladet): Stig Inge Bjørnebye så sin femte Liverpool-kamp på rad i dress og forsvant i stillhet fra Anfield Road. Etterpå, på telefonen, sier han til Dagbladet: - Jeg har fått meg en på trynet. Det er derfor jeg ikke vil snakke om dette i media.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carling-nett meldte i går at Liverpool skal selge Stig Inge Bjørnebye. Overgangsspekulasjonene kom som et sjokk på Drillos-backen.

- Det er helt feil. Jeg har kontrakt med Liverpool fram til år 2002 og den akter jeg å fullføre. For så sterk føler jeg meg at jeg vet at jeg kommer tilbake.

- Veldig snart, sier Stig Inge.

I april 1995 brakk Stig Inge Bjørnebye beinet. Den påfølgende sesongen var han aldri i manager Roy Evans sine planer. Men i fjor var han der - på sitt absolutt beste. Så god at SKY-Sports kåret ham til sesongens beste venstreback i Premier League.

En fotballsak

- Det er annerledes nå enn det var etter beinbruddet, sier Stig Inge. - Men mer enn det har jeg ikke lyst til å si. For jeg vil ikke - og nå snakker jeg av erfaring - bruke media til å unnskylde meg og føre min sak. Dette skal jeg klare på egenhånd.

- Det høres kryptisk ut og som om det ikke har noe med fotball å gjøre?

- Neida, det handler bare om fotball - ikke noe annet. Men uansett hvor rart det føles, er dette en utfordring jeg må ta aleine. Det er bare sånn det er.

Øyvind Leonhardsen har heller ikke noe svar på hvorfor Stig Inge Bjørnebye plutselig havnet i skreddersydde tekstiler. Men han har en teori:

- Vi var inne i en dårlig periode, noe måtte gjøres og så fikk Stig Inge tildelt skyld. Etter det vant vi plutselig fire kamper på rad. Men at han ikke er på benken en gang, vel - det er ikke jeg som bestemmer.

- Jeg tror ikke det er så lett, sier Leo.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!