- Skal kjøre for å slå alle

Henning Solberg er offensiv foran Rally Sverige.

(Dagbladet.no): Eldstebror Solberg fikk testet sin nye Peugeot 206 i helga. Han har kjørt svenskerallyet tidligere, men føler for første gang at han endelig har en konkurransedyktig bil.

- Vi skal kjøre for å slå alle, men vi må også være litt realistiske. Det er mange gode førere med mye erfaring på startstreken, sier Solberg i en pressemelding.

Han holder fortsatt på målsetningen han røpet da han presenterte sin nye bil i Oslo for tre uker siden.

- Av de løpene jeg skal kjøre i år, er det løpet i Sverige jeg har mest erfaring fra, og som jeg bør ha de beste sjansene til å hevde meg. Målet vårt er å komme blant de åtte beste. Holder vi oss på veien og unngår tekniske problemer er det realistisk, sier han.

31-åringen har deltatt i 14 VM-runder tidligere og gleder seg stort over at han nå er inne i Bozian-teamet. Det betyr at han nå kjører en Peugeot som har vunnet de fire siste VM-løpene i Sverige.

-Bilen er helt utrolig. Jeg har aldri sittet bak rattet i noe lignende. Testen var helt rå, og enda bedre skal det bli til helgen, sier Solberg.

  • Rally Sverige starter med åpningsseremoni torsdag kveld. Tidlig fredag morgen kjøres den første av totalt 19 fartsprøver fram til målgang søndag.
STORE HÅP:</B> Da Henning Solberg viste fram sin nye bil fortalte han Dagbladet.no at han ville bli like rask som lillebror i løpet av et par år.