Skal kneble Owen

Bobby Robson har aldri vunnet på Anfield som spiller eller manager. I dag har han taktikken klar: - Vi skal binde sammen Michaels bein, sier Newcastle-manageren. Dagbladet.no følger Premier League direkte fra kl. 20.45.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag tapte Newcastle for serieleder Arsenal, og i dag står Bobby Robson overfor nok en tøff utfordring i jakten på ligatroféet i England. Newcastle har ikke vunnet på Anfield siden 1994, og de sju siste kampene har endt med tap. Mye av grunnen til det er Michael Owen, som med et unntak, alltid scorer mot Newcastle. På sine sju siste kamper mot laget har Liverpool-yndlingen scoret 12 mål.

Frimerke

- Taktikken vår kommer til å være enkel - vi skal binde sammen Michaels bein, spøker Bobby Robson.

Men Newcastle-manageren vet at det ikke er noen spøk å møte Liverpool på Anfield. Robson har nemlig aldri vunnet på Liverpools hjemmebane hverken som spiller eller trener.

Owen må finne seg i å bli satt frimerke på i kveld.

- Vi må bare markere ham veldig godt. Hva annet kan vi gjøre? Det blir en mann som får den oppgaven. Vi vet hvem det vil bli og vi har tro på at han skal klare å dekke ham opp, sier Robson til

The Sun

uten å nevne hvem som får oppgaven.

Phil Thompson lot Owen hvile mot Fulham, men i kveld er den lynraske spilleren garantert tilbake i startoppstillingen. Robson er full av beundring for landslagsspissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer