TENKER FRAMOVER: Aaron Ramsey har en lang rekonvalesens foran seg etter at han brakk beinet i duell med Stokes Ryan Shawcross, men unggutten  ser framover.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
TENKER FRAMOVER: Aaron Ramsey har en lang rekonvalesens foran seg etter at han brakk beinet i duell med Stokes Ryan Shawcross, men unggutten ser framover.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel RoddisVis mer

- Skal komme tilbake både sterkere og bedre

Ramsey har begynt å se framover etter beinbruddet.

|||(Dagbladet): Arsenal-spilleren Aaron Ramsey håper å komme tilbake som en bedre og sterkere spiller når han er friskmeldt fra sin stygge leggskade.

- Det er tungt å bearbeide alt som har skjedd. Jeg synes selv at jeg hadde gjort gode framskritt denne sesongen, så dette er selvfølgelig et stort tilbakeslag. Det er vanskelig, men jeg er ung og har tida på min side. Jeg ble operert sist helg, men det vil ta tid før jeg blir bra. Jeg er fokusert og bestemt på å komme meg gjennom denne skaden, og håper å komme tilbake både sterkere og bedre enn jeg har vært, sier Ramsey til Arsenals hjemmeside.

Det walisiske stortalentet pådro seg brudd i både skinnebenet og leggbenet etter en voldsom takling fra Stokes Ryan Shawcross sist helg, og han husker godt situasjonen.

- Jeg husker klart og tydelig hva som skjedde. Jeg har sett bilder av sammenstøtet i etterkant, men jeg ønsker ikke å dvele så mye ved taklingen, siden jeg ikke kan forandre på hva som har skjedd, poengterer han.

Støtteerklæringene har strømmet på fra fjern og nær, og 19-åringen benytter muligheten til å takke alle som har hjulpet ham på forskjellige måter.

- Jeg er overveldet over den fantastiske støtten jeg har fått fra så mange hold - alt fra supportere til fotballklubber. Jeg ønsker å takke det medisinske støtteapparatet i Arsenal, såvel som de ansatte på sykehusene jeg har vært innlagt på. Dessuten setter jeg stor pris på hjelpen jeg fikk ute på banen av Glen Whelan umiddelbart etter sammenstøtet og den medisinke assistansen fra Stokes støtteapparat. Jeg vil også takke Arsenal for å ha hjulpet familien min denne uka. Sist, men ikke minst er jeg fullstendig overveldet over alle støtteerklæringene fra Arsenals fans. Jeg er stolt over å være en Arsenal-spiller, og støtten deres har vært utrolig rørende. Til slutt ønsker jeg å ønske lagkameratene mine alt godt resten av sesongen. Jeg vet at vi er i stand til å vinne en pokal, og jeg kommer til å støtte dem hele veien, avslutter Ramsey.

- KunstManager Arsene Wenger gikk knallhardt ut mot Shawcross' takling etter lørdagens kamp, og stemplet den som «skrekkelig» og «uakseptabel». Etter en ukes betenkningstid, står franskmannen fortsatt ved det han sa.

- Jeg står inne for det jeg sa 100 prosent, sa Wenger under sin ukentlige pressekonferanse fredag.

- Jeg sitter her som jeg satt tiltalt i en rettssak. Hva er det jeg skal forsvare? spurte Wenger retorisk.

Arsenal-sjefen understreker at han ikke ønsker å dempe intensiteten som gjennomsyrer Premier League, men han mener likevel at det går en klar grense et sted.

- Jeg beundrer en godt beregnet takling like mye som en skapende pasning. Taklinger er en kunst i seg selv. Det å lukke øynene og hoppe inn i duellen med stor kraft, betyr ikke at det ligger noen ond intensjon bak taklingen, men det er likevel farlig, poengterte Wenger, ifølge Sky Sports.