Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skal nærme seg pallen

TRONDHEIM (Dagbladet): Landslagssjef Hroar Stjernen kunne glede seg over Tommy Ingebrigtsens oppløftende 6. plass i gårsdagens v-cuprenn i Trondheim. Samtidig varsler han at det kommer til å stilles tøffere krav til hopperne foran neste sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kommer til å legge opp et tøffere løp. De som vil være med, må være med for fullt. Det blir ikke noen individuelle tilpasninger. Det har det vært nok av, sier Stjernen, som mener at flere av utøverne ennå har en god del å gå på når det gjelder fysisk trening.

- Vi må endre en del på kulturen i forhold til trening. Skal vi utvikle oss videre, er det bare hardt arbeid som gjelder, sier hoppsjefen .

Han varsler en tøffere oppfølging av fysiske tester, og han vil foreta endringer både i forhold til lag og opplegg.

- Jeg bruker mye tid på å tenke på neste sesong nå. I begynnelsen av april skal det meste være klart, sier Stjernen.

Etter elendig innsats både i VM og i Finland, ble gårsdagens hopprenn en liten opptur for Norge. Dette takket være Tommy Ingebrigtsens 6. plass og to gode hopp av Lasse Ottesen.

- Jeg har jo større ambisjoner, men nå som jeg har vært syk, er jeg rimelig godt fornøyd med 6. plassen, sier Tommy Ingebrigtsen.

Han er overbevist om at han trener på de rette tingene, og ser ingen grunn til å endre opplegget foran neste sesong.

- Kjempeartig å gjøre det godt på hjemmebane igjen, med så stor stemning på tribunen. Det har jeg drømt om lenge, sier Tommy.

Vinner av hopprennet ble japaneren Noriaki Kasai.