LEDER BUNNLAGET: - Jeg har en seks år gammel sønn som gleder seg til å gå i tog med pappa. Jeg skal prøve å sette opp mitt beste smil. Men det blir ikke lett, vedgikk Nilsen etter tap for Glimt i «Slaget om Nord-Norge», sier Steinar Nilsen.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
LEDER BUNNLAGET: - Jeg har en seks år gammel sønn som gleder seg til å gå i tog med pappa. Jeg skal prøve å sette opp mitt beste smil. Men det blir ikke lett, vedgikk Nilsen etter tap for Glimt i «Slaget om Nord-Norge», sier Steinar Nilsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpixVis mer

- Skal prøve å se glad ut i 17. mai-toget

Tromsø er på bunn i Tippeligaen. Trener Steinar Nilsen antyder at 17. maitoget kan bli en prøvelse.

BODØ (Dagbladet): - Jeg har en seks år gammel sønn som gleder seg til å gå i tog med pappa. Jeg skal prøve å sette opp mitt beste smil. Men det blir ikke lett, vedgikk Nilsen etter tap for Glimt i «Slaget om Nord-Norge».

I borgertoget må han gå som trener for Tippeligaens nye bunnlag.

Fem tap og cup-exit 43-åringen har nå ledet TIL i fem tapte seriekamper på rad. Innimellom er TIL også blitt slått ut av cupen - av 2. divisjonsklubben Senja.

Nå har også tabellnabo Glimt passert TIL.

- Kampen i dag var ganske jevnspilt, og ble avgjort av en sterk enkeltmannsprestasjon. Men alt i alt vant Glimt fortjent. Enkelte av de andre tapene kjennes langt bitrere. Vi har dominert og skapt sjanser nok til å vinne flere av kampene. Men det vil seg ikke for tiden, erkjente Nilsen.

Trippel-skade På Aspmyra kunne TIL-treneren konstatere at én ulykke sjelden kommer alene.

Før halvtimen var spilt, hadde både keeper Gudmund Taksdal Kongshavn og toppscorer Zdenek Ondrasek forlatt banen med skader. Kongshavn med en lyskeskade som kan komme til å holde ham utenfor lenge. Ondrasek med et kne som har voldet ham trøbbel også før.

Som om ikke det var nok, måtte Marcus Hansson ut med strekkskade i andre omgang.
 
Berømmet Badou - Forferdelig uheldig med de to tidlige byttene. De ødela rytmen vår, mente Steinar Nilsen.

 Han berømmet Glimts Badou for scoringen som avgjorde kampen:

- Ni av ti ganger klarer vi å rydde opp i slike situasjoner. Men det var sterkt av Badou å klare å plassere ballen i hjørnet, mente Nilsen