Bjørn Petter Ingebretsen:

- Skal samle klubben igjen

Mandag formiddag ble Bjørn Petter Ingebretsen (53) og Håkon Wibe-Lund (40) presentert som nye midlertidige hovedtrenere for Strømsgodset. De er samstemte om at de nå må prøve å få klubben på rett kjøl igjen etter noen kaotiske uker.

STRØMSGODSET: - Det blir utfordrende, men jeg skal gjøre mitt beste, sier Bjørn Petter Ingebretsen, som skal dele det midlertidige treneransvaret med Håkon Wibe-Lund. Reporter: Stian With. Video: Agusta Magnusdottir. Vis mer
Publisert

- Jeg merker det kribler i kroppen av å komme inn på Marienlyst igjen. Jeg har hatt et langsiktig mål om å bli hovedtrener igjen, men at det skulle skje på denne måten hadde jeg ikke trodd. Det er litt leit.

Det sier Strømsgodset nye midlertidige trener Bjørn Petter Ingebretsen utenfor Marienlyst stadion mandag formiddag.

Sammen med Håkon Wibe-Lund skal Ingebretsen ta over som midlertidige hovedtrenere etter at klubbens tidligere trener, Henrik Pedersen, måtte gå.

- Skal gjøre mitt beste

To ganger tidligere har Ingebretsen vært hovedtrener for Strømsgodset. I 2015 tok han klubben til sølv, men grunnet helseproblemer måtte han trekke seg året etterpå. Også i 2018 tok han over som midlertidig hovedtrener, men måtte også da trekke seg på grunn av helsemessige årsaker.

Ingebretsen forteller at det ble en hektisk søndag da han først fikk telefon om det ville være aktuelt å gå inn i en midlertidig hovedtrenerrolle sammen med Wibe-Lund.

- Hva betyr denne klubben for deg?

- Jeg er vel en av få som har fast jobb i toppfotballen, så det er klart den betyr jo mye for meg. Det å kunne være med på å bidra til at vi skal reise oss igjen er en utfordring som jeg ser fram imot, og som jeg skal gjøre mitt beste for at vi skal få til, sier Ingebretsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer