Skal slåss for å bli renvasket

TRONDHEIM (Dagbladet): Kjell Arve Husby vil kjempe for å bli renvasket for de beskyldninger han er blitt utsatt for. I løpet av kort tid vil han gå ut med sin egen versjon av saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er den sparkede trenerens advokat, Morten Kjensli, som opplyser dette til Dagbladet.

Han skal ha et møte med Husby i dag eller i morgen, og når de har hatt den samtalen vil suksesstreneren kunne stå frem med sin versjon.

Overgrep

- Alle skal få vite hva som har skjedd, slik at hver enkelt kan trekke sine egne konklusjoner. Da vil man se at det ikke er grunnlag for den dramatiske beslutningen som Vebjørn Rodal nå har trukket, sier advokat Kjensli.

Advokaten mener at det ikke er noen tvil om at Husby er blitt utsatt for et overgrep. - Det er ingenting i de beskyldninger som er rettet mot ham, hevder Kjensli.

Han mener dessuten det er helt håpløst å få tak i hva beskyldningene går ut på.

- Hvis noen hadde ment at han hadde foretatt seg noe alvorlig galt, så hadde man anmeldt ham til politiet. Det er det ingen som gjør, så han er nødt til å skyggebokse mot et mangehodet troll han ikke ser hodene til, sier Kjensli.

Ikke-sak

- Å forsøke å forsvare seg mot rykter og beskyldninger som slenges ut i den vide verden, er ikke mye lett. Den eneste måten han kan beskytte seg mot det, er å stå frem med sin historie, og det kommer han til å gjøre, slår advokaten fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer