Skal slåss for å bli renvasket

TRONDHEIM (Dagbladet): Kjell Arve Husby vil kjempe for å bli renvasket for de beskyldninger han er blitt utsatt for. I løpet av kort tid vil han gå ut med sin egen versjon av saken.

Det er den sparkede trenerens advokat, Morten Kjensli, som opplyser dette til Dagbladet.

Han skal ha et møte med Husby i dag eller i morgen, og når de har hatt den samtalen vil suksesstreneren kunne stå frem med sin versjon.

Overgrep

- Alle skal få vite hva som har skjedd, slik at hver enkelt kan trekke sine egne konklusjoner. Da vil man se at det ikke er grunnlag for den dramatiske beslutningen som Vebjørn Rodal nå har trukket, sier advokat Kjensli.

Advokaten mener at det ikke er noen tvil om at Husby er blitt utsatt for et overgrep.
- Det er ingenting i de beskyldninger som er rettet mot ham, hevder Kjensli.

Han mener dessuten det er helt håpløst å få tak i hva beskyldningene går ut på.

- Hvis noen hadde ment at han hadde foretatt seg noe alvorlig galt, så hadde man anmeldt ham til politiet. Det er det ingen som gjør, så han er nødt til å skyggebokse mot et mangehodet troll han ikke ser hodene til, sier Kjensli.

Ikke-sak

- Å forsøke å forsvare seg mot rykter og beskyldninger som slenges ut i den vide verden, er ikke mye lett. Den eneste måten han kan beskytte seg mot det, er å stå frem med sin historie, og det kommer han til å gjøre, slår advokaten fast.


- Er du overbevist om at Husby kan renvaskes?

- Ja, jeg holdt på å si renvaskes i forhold til hva?

- Jeg er overbevist om at i løpet av fjorten dager så har det vist seg at denne saken er en ikke-sak, og at det ikke er grunnlag for de reaksjoner som har kommet, sier Morten Kjensli.

Han gjør det klart at de vil forfølge saken, ikke for at Husby skal få jobbene tilbake, men i forhold til eventuelle økonomiske tap.

- Slik som situasjonen er nå, har ikke Husby den store iveren etter å legge ned flere arbeidstimer for friidrettsforbundet og Oppdal Friidrettsklubb, og heller ikke i forhold til Rodal, sier Kjensli.

- Men det er klart at i den utstrekning Husby her går på et økonomisk tap i forhold til det som har skjedd, så vil han selvfølgelig forfølge det i forhold til de han mener er ansvarlige for det tapet, sier advokaten.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1067324854


Varnish cache server