Jakob Ingebrigtsen etter et OL-gull:

- Skal slite med å satse videre

I podkasten «Ida med hjertet i hånden» åpner Jakob Ingebrigtsen (20) opp om hvordan livet som toppidrettsutøver har formet ham. Han forteller også at han skal slite med å satse videre om det blir OL-gull i Tokyo.

SPORTSNYHETENE: Jakob Ingebrigtsen løp inn til klar seier i sesongåpningen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hvis jeg vinner OL i nærmeste framtid eller setter verdensrekorder eller noe, skal jeg slite med å satse videre. Men før jeg når målene mine vil jeg bli så god jeg kan, sier Jakob Ingebrigtsen i podkasten «Ida med hjerte i hånden».

- Men hvis jeg springer så fort jeg vil og tar de medaljene jeg vil, så har jeg veldig lyst til å gjøre andre ting også, sier han videre.

- Hvis du får til alt du vil så trenger det ikke å være kjempe lenge til du legger opp? spør programleder Fladen.

- Nei, det gjør det ikke. Livet er for kort til å drive med løping til jeg er 40. Selv om det er gøy og jeg synes det er gøy å konkurrere, så har jeg satt meg noen mål som jeg gjerne vil nå. Og hvis jeg når de målene, er jeg på en måte litt ferdig med det.

Han påpeker likevel at han vil vinne OL og VM og sette verdensrekorder.

- Det er lettere sagt enn gjort og det krever nok litt tid. Men hvis jeg er fornøyd og føler at jeg har nådd det jeg vil, så vil jeg starte familie, bruke tid med familien og gjøre andre kjekke ting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer