Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skal sparke Giggs

Paul Ince lover gamle United-kompiser tøffe tak. Dagbladet.no følger tre ligakamper direkte fra kl. 20.45.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her følger du ligakampene direkte! 35-årige Ince spilte seg inn i de rødes hjerter i starten av Manchester United storhetstid på 90-tallet. Så ble han en fiende i Liverpool, før han spilte Wolverhampton opp i Premier League i vår.

I kveld kommer han og Steffen Iversen til Manchester med 1-9 i målforskjell på to kamper etter opprykket.

- Det blir en stor utfordring. Dem og Arsenal er målestokken for alle, så vi vet utmerket godt hvor tøft det blir, sier Ince til Wolves' hjemmeside.

Midtbanespilleren regner med å få tilrop fra United-fansen i kveld, på grunn av fortida i Liverpool.

- Noen kommer til å pipe mot meg, men jeg har vært tilbake på Old Trafford noen ganger med andre klubber så det blir ikke noe spesielt, sier Ince.

Han gleder seg mest til å møte gamle venner som United-ving Ryan Giggs.

- Jeg ser fram å spille mot Giggsy igjen. Han er en god venn, så det blir gøy å sparke ham, flirer Ince.

Hos United er spenningen størst rundt Ruud van Nistelrooy i kveld. Nederlenderen tangerte en etterkrigsrekord med mål i 10. kamp på rad da han nettet mot Newcastle i helga.

Med scoring i kveld sletter han Liverpools John Aldridge 16 år gamle rekord.

- Med all respekt til Wolverhamton, så er de ligaens slaktoffer allerede. Forsvaret deres har ingen selvtillit. Så det er ikke snakk om hvis Ruud slår rekorden, men i hvilket minutt han gjør det, sier Aldridge til lokalavisa Manchester Evening News.

REKORD OG TREDJE STRAKE SEIER:</B> Ryan Giggs kan vente seg spark fra Paul Ince, mens Ruud van Nistelrooy jager en scoringsrekord i kveld.