- Skal ta gullet tilbake til Stabæk

Veigar Páll Gunnarsson er spillesugen.

SAMMEN IGJEN: Mange Stabæk-fans håper på at drømmeduoen Daniel Nannskog og Veigar Páll Gunnarsson blir like gode i 2010 som her i 2008. 

Foto: Arne E. Folvik / Dagbladet
SAMMEN IGJEN: Mange Stabæk-fans håper på at drømmeduoen Daniel Nannskog og Veigar Páll Gunnarsson blir like gode i 2010 som her i 2008. Foto: Arne E. Folvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Jula kom tidlig til Stabæk i år. I dag ble det kjent at Veigar Páll Gunnarsson er tilbake i klubben etterett års mislykket opphold i franske Nancy.

Klubben har jobbet i det stille i flere måneder for å få islendingen tilbake.

- Vi retter alle en stor takk til Jim Solbakken. Stabæk hadde en viss sum penger til disposisjon og han måtte finne en løsning med Nancy innenfor den rammen. Nancy kom til enighet med Veigar om en sluttpakke og det hele løste seg omsider, sier sportslig leder Tom Schelvan.

Han vil ikke fortelle hvor mye de måtte betale for Gunnarsson, som ble solgt for 15 millioner i fjor.

Vet ikke hva som gikk galtIslendingen er veldig glad for å ha kommet hjem til Stabæk.

- Det er vanskelig å forklare hvorfor jeg hadde så store problemer i Frankrike. Jeg mener jeg absolutt var god nok for laget, men fikk aldri sjansen til å vise meg fram i kamp. Jeg vet ikke hvorfor jeg ble satt ut av laget, det føltes som om det var noe personlig, uten at jeg vet hva, sier Gunnarsson til Dagbladet. Han mangler kamptrening, men er ellers i god form og veldig spillesugen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer