Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Skal ta poeng mot alle

Og i kveld venter VIF for Ham-Kam.Direkte kl. 18: Nest siste runde!

Foran kveldens 25. og nest siste serierunde har sensasjonslaget Ham-Kam tatt poeng mot 11 av årets 13 tippeligamotstandere.

-  Målet er ta poeng mot alle. Lagene vi ikke har greid poeng mot, Vålerenga og Odd Grenland, møter vi i de to siste kampene. Vålerenga i kveld, Odd Grenland neste søndag, sier Ham-Kam-trener Ståle Solbakken.

Royal målsetting

Før sesongen var laget hans nederlagsdømt av «alle». Med tre timers seriefotball igjen kan Ham-Kam bli nummer tre og både kvalifisere seg for E-cupen og Royal League.

-  Med seier i Molde sist søndag (0-0) kunne vi drømt om gull. Nå er det utopi. Med to runder igjen kan vi bli alt fra nummer tre til åtte, sier Ståle «Salvatore».

Gullkampen mellom Rosenborg og Vålerenga (begge 42 poeng) tror han ikke blir avgjort før i siste serierunde neste søndag.

-  Både Glimt og Ham-Kam vinner i kveld. Vi mangler Geir Frigård og Alex Smeets (karantene), men har mer senkede skuldrer enn Vålerenga. Min vurdering er at det blir en tett og jevn kamp, og tre nye poeng til oss, sier Ståle Solbakken.

Usikker på produktet

Aller helst vil han bringe Ham-Kam ut i Europa for første gang i klubbens 86-årige historie.

-  UEFA-cupen har rike tradisjoner, og lokker mest. Ham-Kam har aldri spilt E-cup, men kan få en ny erfaring neste høst. Royal League, som starter i november, er det vanskelig å si betydningen av. Jeg ser pengemulighetene og den verdifulle treningen, men er usikker på hvor godt produktet blir. Blant annet vet jeg ikke hva de danske lagene legger i Royal League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media