Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skal tilbake til Avaldsnes

Elise Thorsnes skal spille fotball i Australia de neste månedene. Når hun omsider kommer hjem igjen, blir Avaldsnes neste stoppested for spissen.

JUBELDAGER: Elise Thorsnes jubler med kongepokalen etter seieren mot Vålerenga i 2017.  Nå skal hn tilbake til Avaldnes. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
JUBELDAGER: Elise Thorsnes jubler med kongepokalen etter seieren mot Vålerenga i 2017. Nå skal hn tilbake til Avaldnes. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer

Det skriver Avaldsnes selv på sine nettsider.

Thorsnes spilte i klubben fra 2015 til 2017 og scoret 35 mål på 70 kamper i serie og cup. Hun skal først spille i Australia og for Canberra United, før hun returnerer til Norge og Karmøy.

– Vi er veldig godt fornøyde med å få Elise tilbake til Avaldsnes i 2020. Det har vært et ønske over tid å få henne tilbake. Hun er en profil i norsk kvinnefotball, har internasjonal rutine og vet hva som kreves både på og utenfor banen, sier trener Lena Tyriberget.

Thorsnes ble både serie- og cupmester med LSK Kvinner sist sesong. Hun

– Hun har en profil som passer inn i vår måte og spille på. Vi gleder oss til å få Elise på plass sammen med resten av laget når hun er ferdig med sesongen i Australia.

Thorsnes får en drøy måned på seg fra serieslutt i Australia til seriestart i Norge.

Spissen står med 20 mål på 121 landskamper for Norge. Hun debuterte med flagget på brystet i 2007.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media