Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skal være med fram til sommeren

Claus Lundekvam avviser at han gir seg for Norge hvis han vrakes mot Irland.

Mot Luxembourg ble Ronny Johnsen og Henning Berg foretrukket i midtforsvaret. En skuffet Lundekvam reiste så hjem for å tenke over landslagskarrieren.

Nils Johan Semb sa til Dagbladet.no dagen etter matchen at Southampton-stopperen hadde gitt uttrykk for at han ble med videre.

Det samme sier også 30-årige Lundekvam da Dagbladet.no fikk fatt i ham før Southampton-treninga i formiddag.

- Jeg skal være med landslaget fram til sommeren. Etter det skal jeg ta avgjørelsen om jeg skal fortsette på landslaget eller ikke, sier Lundekvam til Dagbladet.no.

Lundekvam benenkter dermed at han truer Semb med å gi seg dersom han på nytt må sitte på reservebenken i privatkampen mot Irland 30. april.

- Det stemmer ikke at du slutter på landslaget hvis du ikke får spille mot Irland?

- Nei, det har jeg aldri sagt, sier Lundekvam.

Til Bergens Tidende i dag blir England-proffen sitert på at han «gidder ikke reise rundt i Europa for å sitte på benken» - og at vraking mot irene er slutten for landslagspill.

I formiddag understreker Lundekvam at han ikke har gått inn i nye samtaler med Semb om sine egne planer for landslaget framover.

- Nei, men det jeg sier nå sa jeg også rett etter Luxembourg-kampen, sier Lundekvam til Dagbladet.no.

(Dagbladet.no)

<B>VRAKET TIL START:</B> Claus Lundekvam fikk bare testet de nye landslagstrøyene under fotografering før Luxembourg-kampene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media