Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skal vinne alle duellene

Steffen Iversen er heltent ett døgn før avspark mot Danmark.

KØBENHAVN (Dagbladet.no): Det er fortsatt uvisst om Iversen får spille, men Nils Johan Semb har aldri lagt skjul på sin forkjærlighet for den allsidige Tottenham-spilleren. Iversen vet godt hva som blir hans oppgave i Parken. Han er blant landslagets beste i lufta.

- Jeg skal vinne alle duellene, mot hvem som helst, sier Iversen til Dagbladet.no.

Hvis 26-åringen holder løftet sitt blir han en viktig mann for Semb som varsler stort trykk på dødballer. At Iversen sier det slik har sammenheng med at han er smertefri - og i stadig bedre form.

- Det føles godt, jeg er endelig løs og ledig. Da får jeg en ekstra gnist, sier han.

Han vil fortsatt ikke delta i ordkrigen med danskene, men tror nok motivasjonen ikke blir noe problem.

- Jeg har veldig lyst til å slå dem. Det er litt forskjellig fra å møte Belgia. Vi har lyst til å være best i Skandinavia.

Foreløpig kjenner trønderen ingen sommerfugler før kampen som kan sikre Norge seks poengs forsprang på danskene i EM-kvaliken.

- Det kommer senere i kveld. Da vil vi glede oss. Hvis vi tenker for mye på det kan vi bli krampaktige. Det er i morgen vi skal gi jernet, sier Iversen.

GIR ALT:</B> Iversen sparer ikke på noe, selv ikke på trening mot Håvard Flo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media