Skal vinne alt på Ullevaal

- Det er ikke tvil. Nå er det kamp igjen. Vi skal vinne alt på Ullevaal.Det var sangen som fulgte Vålerenga til cupfinaleseier i fjor. Nå synger Klanen av full hals igjen. For etter å ha gått til andre runde i cupvinnercupen kan alt skje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var ikke mange nydelige detaljer å skimte på Ullevaal stadion denne torsdagskvelden. Men verken Vålerenga eller Rapid Bucuresti var på gressmatta for å underholde.

- Dette var en real arbeidskveld, sier Vålerengatrener Lars Tjærnås. Han forteller at Drillo ringte ham fra sykesenga i pausen.

- Han fulgte kampen på radio, og hørte at vi mista ballen ganske mye. Så det er tydlig at han er bedre. Det ville vært litt patetisk om han skulle gi meg noen råd uten å ha sett kampen. Men han stilte noen spørsmål som gjorde at jeg fikk litt å tenke på.

Tjærnås synes kampen gikk ganske greit.

- Vi har brukbar kontroll, og hadde de to største sjansene. Jeg er veldig stolt av gutta.

Også Rapids trenere roste VIF for å ha spilt en god kamp.- Vålerenga spilte taktisk perfekt. De har et veldig bra lag, og kan nå langt i cupvinnercupen.

Hai Ngoc Tran ble kåret til kampens beste spiller av Klanen.

- Det var en tøff kamp, men den var ganske rein, sier Tran. Han var et eneste stort smil.

Annulert mål

Det var kampens nerve som gjorde den spennende. Spillet var preget av dårlige pasninger, personlige feil, Rapid-spillere med Hollywood-meritter og en dommer som ble kastet ut fra blokkfløytetimene grunnet overengasjement.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer