- Skal vinne Champions League

TRONDHEIM (Dagbladet.no): - Mitt lag er det beste, sier Hector Cuper - Inter-treneren som ikke engang vil tenke på tap for RBK.

John Carews tidligere sjef i Valencia ble snytt for Serie A-gullet på oppløpssida i vår. Nå vil 46-åringen ha både seier i Champions League og ligatittel for Internazionale FC.

Det bekreftet Cuper da han ble spurt om hva han helst ville vinne denne sesongen.

- Jeg mener at mitt lag er det beste, og hvis jeg ikke tror vi vinner, hvordan skal jeg få spillerne til å tro det? spør Cuper via RBKs Italia-tolk.

Gjort leksa si

Rosenborg på Lerkendal er bare et lite hinder på veien for den argentinske treneren som betegner seg selv som «forsiktig».

Da Cuper og kaptein Javier Zanetti entret podiet på Lerkendal i kveld ble de bombardert av spørsmål fra italienske presse. Tåler spillerne to kamper på fire dager etter seier mot Torino lørdag? Er vått trøndergress noe for Inter-spillerne? Kan Inter sammenliknes med AC Milan og Juventus i kvalitet?

Ja, ja, og nei - fordi Inter er best. Omtrent slik svarte den gråhårete treneren.

Selv om Rosenborg skal slås i morgen, har Cuper gjort hjemmeleksa. Borteseieren mot Brøndby 28. august har gjort inntrykk.

- Vi må være forsiktig i lufta, på frispark og cornere. De er også raske til å komme i angrep - flinke i bevegelsene sine, sier Cuper.

Husker Carew

Kaptein Zanetti har blinket ut tre spillere på RBK:

- De er sterke og raske, har et godt angrep. Vi må passe på Johnsen, Berg og Brattbakk, sier han.

Uttalelsene fra Inter-gjengen må ikke forveksles med frykt eller redsel.

- Jeg er sikker på at vi vinner, sier Cuper.

  • Cuper har ikke glemt Carew, og bemerket på oppfordring i kveld at nordmannen scoret to ganger i helga. Så kom det som sikkert var ment som et kompliment til hans tidligere elev: - Han kan kanskje spille i italiensk Serie A.
SIKKER PÅ SEIER: Inter-trener Hector Cuper dirigerer spillerne under Champions League-kvalifiseringa 14. august i Lisboa.