-  Skal vinne ett løp

Henning Solberg (32) skal kjøre minst 12 VM-runder i rally i 2006 - og lover å vinne ett av dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld fikk Hennings manager Jim Carlsen på plass de siste sponsorbrikkene som sikrer en storsatsing i det franske satellit-teamet Bozian, hvor storebror Solberg skal kjøre en fullspekket Peugeot 307 i kommende VM-sesong.

Henning selv lå på stranda i Hurghada i Egypt da avtalen ble klar. Der fikk han blant annet oppleve det fantastisk fargerike undervannslivet på snorkeltur i rødehavet. I går kveld landet han og familien på Gardermoen, og nå skal Henning starte jakten på storfiskene i rally-VM.

15-20 mill.

-  Jeg skal vinne ett løp, og sjansen er nok størst i Sverige. Der var jeg bare en punktering fra pallplass i fjor. I tillegg skal jeg på pallen i flere løp. Såpass må målsettingen være. Jeg skal tross alt kjøre bilen som har den beste og sterkeste motoren av alle, sier en overivrig Henning Solberg til Dagbladet.

I det franske Bozian-teamet blir Henning og kartleser Cato Menkerud lagkamerat med østerrikeren Manfred Stohl, og ettersom de skal kjøre mer enn ti VM-runder får de også score poeng i både fører-VM og fabrikkmesterskapet (for Peugeot).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer